Rakousko - lyžování bez hranic

6. prosinec 2013, 13:05
Rakousko - lyžování bez hranic

Moderně vybavená zimní střediska v Rakousku nabízejí nejen radostné sportovní prožitky, když sjíždíte na lyžích prostorem bez hranic či kloužete v běžecké stopě, ale také nezapomenutelné chvíle při rozjímání uprostřed divoké alpské přírody.

Namířit lyže dolů po široké lyžařské „dálnici“ na ledovci a nechat se za jízdy ovívat mrazivým vzduchem? Divoce sjíždět volným terénem, kde se i zkušeným  borcům tají dech? Nebo si raději užít pohodovou rodinnou lyžovačku níže v údolí?

To všechno a mnohem víc je možné! V Rakousku – v zemi, kterou máte doslova za humny. K návštěvě zvou stovky lyžařských středisek po celé zemi, od Dolního Rakouska na východě až po Vorarlbersko na západě. Ať se vydáte kamkoli, čeká vás vedle perfektně upravených lyžařských tratí také výtečné zázemí v podobě lyžařských restaurací, aprés-ski barů či dokonale fungující veřejné dopravy.

A navíc: v rakouských střediscích najdete ubytování, které vyhoví každému rozpočtu, od mezinárodně proslulých wellness hotelů po útulné rodinné penziony a cenově výhodné soukromé pokoje.

Pro více informací se podívejte a zaslání prospektů zdarma objednávejte na oficiálních stránkách Rakouské národní turistické centrály www.austria.info/cz