Ráj nejen pro vaše děti. Navštivte Orlické hory!

31. červenec 2014, 9:54
Ráj nejen pro vaše děti. Navštivte Orlické hory!

Staré pravidlo tvrdí, čím šťastnější matky, tím spokojenější děti. Nebo je to obráceně? Dopřejte si radost a vypravte se za zážitky do Orlických hor a Podorlicka sama nebo s celou svou rodinou, načerpejte inspiraci, zabavte se a odpočívejte.

 

Ženy zastávají řadu rolí, jsou milujícími manželkami, matkami,starají se o domácnost a teplo domova, plánují rodinné výlety, vybírají vhodná místa, kde se zabaví a vzdělají jejich děti, stmelí se rodina …Orlické hory a jejich podhůří nabízejí rozmanitou nabídku tipů na výlety a dovolenou, relaxaci a zážitky a to nejen na toto léto. Nový webový portál www.krasnadikyhoram.cz patří především ženám, ale díky rubrikám „S dítětem“ a „Kde odložit muže“, je jasné, že je co nabídnout celé rodině.

S dětmi se můžete vydat například za pohádkovými postavami Kačenčiny říše, na oblíbené hrané prohlídky zámku Potštejn či do jeho tajemného Bubákova. Celý den lze strávit také v příjemném prostředí častolovického zámku se zvěřincem a oborou či na cyklo a in-line stezkách podél řek, které můžete spojit i s koupáním v aquaparcích. Poznání i zábavu celé rodině přinese muzeum řemesel v Letohradě nebo originální expozice Orlických hor Sýpka v Rokytnici v Orl.h.

Více na www.krasnadikyhoram.cz, s komplexní nabídkou speciálně na míru ženám. Inspiraci zde však najdou i muži, kteří chtějí ženskou duši potěšit. Udělejte si radost!