První festivalová jména a první vlna cenově zvýhodněných Signal Passů

25. červen 2019, 15:12
První festivalová jména a první vlna cenově zvýhodněných Signal Passů

První jména programu a zahájení předprodeje Signal Passu za zvýhodněnou cenu

Vážíme si toho, že s námi držíte krok i mimo festivalové dny, za což bychom Vás chtěli odměnit. Nejen, že se jako první dozvíte jména další umělců, kteří se představí na letošním ročníku Signal Festivalu, máte jako první také možnost koupit si Signal Pass za zvýhodněnou cenu. Tak pojďme na to! 

První jména programu

Memo Akten
Turecký umělec, který svými díly zobrazuje neviditelné vztahy ze světa přírody, jež vytvářejí a řídí náš svět. Kombinací těchto procesů, výpočetních systémů a algortimů dává vzniknout  novým abstraktním formám, animacím a zvukům. Navštivte festivalovou Galerijní zónu a přesvědčte se sami, jak takové spojení může vypadat. 

Klára Horáčková
Česká umělkyně a designérka, která si našla zalíbení především v práci se sklem a zrcadly. Tvoří drobné plastiky i velkolepé instalace, pomocí kterých demonstruje extrahované principy vnímání reality. Interakce diváka s objektem je hlavním principem její tvorby, zažijete tak, jaké je to být součástí uměleckého díla. Co si pro Vás připravila v rámci Signal Festivalu? To uvidíte v naší Galerijní zóně od 10. do 13. října.

Petr Vacek a Adam Cigler
Dvojice mladých architektů, kteří vyhráli letošní Signal Calling. Jejich tvorba je inspirovaná vesmírem, vědou a pokročilými technologiemi. Instalace Reflexis, kterou představí v rámci hlavního programu, Vás pomocí pohyblivých fragmentů zrcadel donutí přemýšlet o sobě a své roli ve společnosti. 

Signal Pass za zvýhodněnou cenu

Jak už víte, revoluce je hlavní tématem letošního ročníku. Změny se nevyhnou ani předprodeji našich vstupenek. Letos máte poprvé možnost zakoupit vstupenky na všechny placené instalace festivalu najednou! Se Signalem Passem uvidíte 6 instalací Galerijní zóny i oblíbený 3D videomapping. A to není vše! Prvních 150 Signal Passů si můžete již nyní zakoupit za 150 Kč.

Na nic nečekejte, předprodej totiž funguje na principu early bird lístků, tedy čím více se bude blížit začátek festivalu, tím vyšší bude cena Signal Passů.