Prožijte zábavné dny v Praze

23. srpen 2017, 0:01
Prožijte zábavné dny v Praze

Jet do Prahy? Proč ne! Úplně klidně můžete jeden den dát oblíbené nákupy v obchodech světoznámých značek a další dny si užívat zábavu, protože skvělých akcí zde není nikdy málo. Vzdycháte, že pocházíte z daleka? Ibis Praha vám nabídne vše, co potřebujete.

Poznejte matičku měst

Hezké počasí vždy láká ven i v pozdějších časech. Až do konce září zamiřte do letního kina na Výstavišti v Holešovicích, kde se prezentuje největší a nejkvalitnější pražské kino. Dostupnost je velice snadná z mnohých částí města, takže si dopřejte i mnoho jiných připravovaných akcí, kam patří koncerty světově známých skupin, festivaly, jarmarky či mistrovství světa.

Potřebujete něco poklidnějšího a zároveň dobrodružného? Co říkáte na programy známých divadel? Národní divadlo nemá nikdy nouzi o skvělá představení. Zkuste operu Tosca, Lohengrin, anebo činohry V rytmu swingu buší srdce mé, Manon Lescaut či Pýcha a předsudek. Jistě vás dojme scéna Laterny magiky. Nostalgicky si zavzpomínejte během pozorování Malého prince, nechte se omámit Kouzelným cirkusem nebo Podivuhodnými cestami Julese Verna.

Historie jako na dlani

Vhodné ubytování vám nabídne kromě relaxace také skvělou dostupnost a výhled na nejkrásnější pražská místa. Ibis Praha Old Town disponuje více jak dvěma stovkami pokojů, kterým nechybí klimatizace, odhlučnění, rádio, televize, Wi-Fi připojení. K výhodám patří i možnost využít bezbariérové pokoje. Ocitnete se velmi blízko od Pražského hradu, Staroměstského náměstí, od historické čtvrti Malé Strany či Karlova mostu. Ibis Praha Wenceslas Square je ideálním výchozím místem pro vaše nákupy. Užijete si neopakovatelnou atmosféru Václavského náměstí. Prozkoumejte vyhlášené butiky, restaurace a kavárny bez ohledu na odjezd autobusu do vašeho rodného města. Díky hotelu získáte čas na skvělý výběr věcí, které vám udělají potřebnou radost.