Projít se s tvůrci Star Wars po červeném koberci - Cinema City vyhlásilo soutěž o účast na londýnské premiéře

22. listopad 2019, 11:27
Projít se s tvůrci Star Wars po červeném koberci - Cinema City vyhlásilo soutěž o účast na londýnské premiéře

Jedna legendární sága se blíží ke svému velkolepému konci. Star Wars: Vzestup Skywalkera vejde do kin jen pár dní před Vánoci a společnost Cinema City si pro všechny fanoušky připravila speciální soutěž.

Ten, kdo si v rámci sítě těchto multiplexů zakoupí v předprodeji vstupenku a zaregistruje se s ní na stránkách společnosti, hraje o cestu na slavnostní premiéru do Londýna za účasti hollywoodských hvězd.  

Závěr příběhu rodiny Skywalkerů Star Wars: Vzestup Skywalkera má být do tuzemských kin uveden 19. prosince a  všichni fanoušci této legendy od Lucasfilm se dohadují, jaké straně síly dá hlavní postava Rey přednost. Slavnostní premiéru v Londýně uvedou známé tváře jako režisér filmu J. J. Abrams, Daisy Ridley nebo třeba John Boyega. Ten, kdo si od 25. října do 5. prosince zakoupí vstupenku do jakéhokoli megaplexu Cinema City a zaregistruje se s ní do půlnoci 5. prosince skrze formulář na soutěžní stránce https://www.starwarsvlondyne.cinemacity.cz/, automaticky soutěží o možnost projít se s nimi po červeném koberci. 

Součástí výhry je pro vítěze a jeho doprovod hrazena zpáteční letenka z Prahy do Londýna, transport z letiště do hotelu, kde na ně čeká ubytování s polopenzí na jednu noc a 2x vstupenka na premiéru, která se koná v předem určené době mezi 16. a 19. prosincem 2019 v britské metropoli. 

Tuto akci si rozhodně nemůže žádný fanoušek Star Wars nechat ujít.