Pročtěte se karanténou!

24. březen 2020, 13:23
Pročtěte se karanténou!

Prožijte dobrodružné, historické, napínavé i romantické příběhy literárních hrdinů z klidu a bezpečí vašeho domova.

Doba (téměř) bezdotyková

Na našem e-shopu www.mobaknihy.cz si můžete pořídit celou řadu titulů, které možná unikly vaší pozornosti, ale rozhodně stojí za to!

Stáhnete si rovnou do čtečky anebo preferujete papírovou klasiku? V tomto případě vám knihy necháme doručit Českou poštou, PPL anebo do vybraných Zásilkoven.

Stačí si vybrat na www.mobaknihy.cz.

 

Novotou vonící

Ostrý jako břitva je nový krimi thriller V moci zla Lindy Castillo z  tajemného prostředí amišů. Čtenáři budou uchváceni!“ slibuje ostatně Publishers Weekly! 

 

Jste příznivci kultovního seriálu Babylon Berlin? Pak sáhněte po nejnovějším příběhu Gereona Ratha Lunapark od Volkera KutscheraZavede vás do Berlína v květnu roku 1934. 

 

Nebo se raději procházíte českými luhy a háji? 

Les Bor Pavla Kohouta je pravá česká detektivka z temného stejnojmenného lesa u Českých Budějovic opředeného mnoha tajemstvími a tragickými událostmi, ale také vítězná kniha loňské literární soutěže nakladatelství MOBA.

Na druhém místě se umístil historický román ze 13. století Martina Nesměráka Na zemské stezce , který se odehrává v blízkosti landštejnské zemské brány.

 

Je libo trochu severského chladu? Pak je tu mrazivý thriller manželského páru Danielssonová – Voosen Sněhurčina rakevPomyslné vyvrcholení sklářské expozice bohužel není jenom skleněný sarkofág s názvem Sněhurčina rakev, ale bohužel i kosterní pozůstatky zmizelé nevěsty před 50 lety přímo ze svatební hostiny…  

 

Trocha romantiky pro snílky…

Jaké je milovat? A jaký je pocit být milován? Jak člověk pozná a ví, že je to opravdové? Prozradí nový román Krása noci Niny George

 

…ale i čtení pro praktické ženy

Nejnovější román Aleny Jakoubkové Odříkaného manžela největší krajíc čiSlunečnice Jany Benkové o tom, co všechno jsou ženy schopné udělat kvůli lásce k milovanému muži.