Prima spustila dražbu tváří v rámci inSPORTline Prima Run

24. duben 2017, 21:33
Prima spustila dražbu tváří v rámci inSPORTline Prima Run

Televize Prima pod hlavičkou kanálu Prima LOVE pořádá 13. května inSPORTline Prima Run, netypický běžecký závod pro zamilované páry a nyní i pro jednotlivce. Ti, kteří k sobě druhou polovičku nemají a nechtějí běžet sami, si partnera na běhání mohou vydražit z řad známých osobností během unikátní internetové dražby na webu aukce.iprima.cz. Její výtěžek půjde na charitu.

Patronem inSPORTline Prima Runu je olympijský vítěz a moderátor Zpráv FTV Prima Roman Šebrle, který se samozřejmě zúčastní samotného běhu. Ostatní tváře, které také absolvují 5kilometrový běh, si navíc můžete vydražit. Vaším běžeckým parťákem se tak mohou stát například hvězdní moderátoři TOP STAR Eva Perkausová a Petr Vágner, režisér a moderátor pořadu davinci Jiří Mádl, moderátor TOP STAR magazínu a herec seriálu Ohnivý kuře David Gránský, doktor Hofbauer z Modrého kódu Marek Němec, Milena z Přístavu Kateřina Kaira Hrachovcová, vyšetřovatel Bach z Temného kraje Martin Trnavský, modelka Renata Langmannová či hudební trio Poetika.

Zahajovací cena u každé osobnosti je stanovena na 1111 Kč, přihazovat je pak možné vždy minimálně 111 Kč. Aukce odstartuje 24. dubna v 11.11 hodin a skončí 9. května ve 23:59:59 hodin.

„Stejně jako v loňském ročníku, i letos má tato sportovní událost charitativní přesah. V rámci motta ,Rozdej lásku běhemʽ věnujeme výtěžek dražby slavných tváří Nadaci Terezy Maxové dětem, s níž nás pojí dlouhodobá spolupráce například v rámci projektu TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima DEN S MEDVĚDEM. Jedná se tedy o charitativní happening, na kterém může účastník vlastním pohybem podpořit konkrétní lidský příběh,“ řekl marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha.

I nadále pokračuje série speciálních tréninků, které odstartovaly 1. března ve Stromovce. Pod taktovkou profesionálních trenérů z Hello Runner a za účasti slavných tváří získáte tolik potřebnou kondici pro zdolání běhu inSPORTline Prima Run. Pokud nebudete chtít běžet sami ani hledat partnera, máte tedy nyní možnost zapojit se do internetové dražby a vydražit si k sobě do páru někoho z výše zmíněných celebrit, a společně tak pomoci dobré věci.

Registrace na inSPORTline Prima Run jsou k dispozici na www.insportlineprimarun.cz za 888 Kč pro páry a za 555 Kč pro jednotlivce. Pro doporučené přátele do páru k registrovaným jednotlivcům daný běžec získá mimořádnou slevu v hodnotě 111 Kč.

Pětikilometrový závod se poběží 13. května v pražské Stromovce. Při tomto sportovním happeningu půjde o to doběhnout do cíle, ale také o to strávit čas společně, a oslavit tak „máj – lásky čas“ trochu jinak. Akce spadá do eventů primácké agentury SOLOOTIONS.

Bližší informace o běhu získáte na www.insportlineprimarun.cz/ nebo na FB Prima Run https://www.facebook.com/primarun/