Příběh Školy plnění přání

11. prosinec 2018, 14:13
Příběh Školy plnění přání

Můj příběh se zrodil v hlavě naší ředitelky Mariny. Celý život je i byla obklopena lidmi a díky její vnímavosti nasávala jejich příběhy a potřeby.

No a pak jsem se zrodila já, Škola Plnění Přání. Proč by si lidi nemohli totiž jak v dětství, ve středním věku, tak i v pokročilejším, plnit svoje sny, které se týkají získání vědomostí, učení se. Například Mariny sousedka se v 81 letech učila hrát na kytaře, protože to celý život chtěla umět.

Nikdy není pozdě, ať už díky mně získáte vědomosti, které použijete v profesi, osobním životě nebo umění! Je to možná otřepané, ale pravdivé přísloví: Nevaž se a odvaž se!

Slovo ředitelky

Žijeme v době, kdy jsou informace a vědomosti dostupnější než kdy jindy. Internet vládne světem a nabízí nám možnost rozšíření svých vědomostí a bádání „neznáma“. Proč ale člověk nečerpá tuto možnost a proč již nejsme chodící encyklopedie? Moje odpověď je zcela prostá:

  • internet s Vámi nemůže sdílet zkušenosti z reálného života,
  • nemůže zodpovědět všechny Vaše otázky, které se Vám při čtení a studiu objeví v mysli,
  • vnímat a ocenit Vaši snahu,
  • motivovat Vás k lepším výkonům a opakovaně vzbudit Vaši případnou klesající pozornost a zájem,
  • ocenit Váš přístup a schopnosti, a co je nejdůležitější
  • neusměje se na uvítanou,
  • a obvykle Vás ani nepodpoří v těžkých chvílích.

To vše je schopen poskytnout pouze člověk

To bylo mojí motivací odstartovat tento svůj projekt, na který hledím jako na svoje dítě. Naše škola je jedinečná svým záměrem různorodosti kurzu v naprosto odlišných oborech a je zaměřená na praktické dovednosti. Všechno, co se u nás naučíte, budete schopni používat v běžném životě.

[email protected]

Akce

Sledujte naše akce a výhodné nabídky, které vám pravidelně přinášíme. Zajímá vás, co plánujeme? Chcete mít přehled o našich projektech, slevách, zkrátka o dění v naší škole? Tak pak toto je to správné místo pro vás.

Více na https://www.skolaplneniprani.cz/uzitecne-informace/

Zajímavosti

Lunární kalendář

Mnozí ho možná znáte, někteří možná ne. Jak víme, Luna je měsíc, a tento výraz se dodnes používá ve vícero slovanských jazycích. Dle tohoto kalendáře tedy zjistíte, v jakém stavu se akorát nachází měsíc a jak působí na člověka a celkově na životní prostředí, jak můžou být jednotlivé stavy blahodárné ale v případě neznalosti i škodlivé. Je to kalendář, dle kterého poznáte např. kdy o který orgán pečovat, na kdy si naplánovat operaci dle stavu měsíce, kdy které rostlinky a květiny vyživovat a mnoho dalších užitečných informací.

Škola plnění přání

Palác Charitas
adresa: Karlovo nám. 317/5, 120 00 Praha 2
telefon: +420 777 497 858
email: [email protected]

www.skolaplneniprani.cz