Předplatné 2017 do RockOpery Praha

15. prosinec 2016, 21:25
Předplatné 2017 do RockOpery Praha

RockOpera Praha uvádí na trh nový produkt, kterým oslovuje jak stávající fanoušky, tak nové diváky. Předplatné na první polovinu roku 2017, tj. od ledna do června 2017, je dalším logickým krokem, který podporuje komunitní vědomí příznivců RockOpery Praha a nabízí jim zvýhodněné vstupné na všechna představení repertoáru.

Předplatitelská karta je komunikována ve dvou variantách, a to jako ABONENTKA a ROCKBONENTKA, které se od sebe odlišují formálně, obsah produktu však zůstává totožný. Zakoupit ji lze za zvýhodněnou cenu 4 200,-, která nabízí téměř 25% slevu na všech 8 inscenací repertoáru RockOpery Praha. V neposlední řadě divákovi garantuje stálé místo v hledišti, a to v nejprestižnějším sektoru s nelepší viditelností a zvukem, v bezprostřední blízkosti vystupujících umělců. Zakoupením předplatitelské brožury divák získává nárok na členství v Klubu RockOpery Praha, které mu přináší další divácké výhody v podobě slev na další představení, na nákupy v e-shopu, možnost zapojit se do kurzů pořádaných RockOperou Praha a mnoho dalších benefitů.

Předplatné lze zakoupit na pokladně RockOpery Praha, Komunardů 306/1, 170 00 Praha 7 Holešovoice, nebo na webových stránkách RockOpery Praha: www.rockopera.cz/koupit-poukaz