Pražské pivní slavnosti 2019 a Americký festival 2019

31. květen 2019, 11:04
Pražské pivní slavnosti 2019 a Americký festival 2019

Pražské pivní slavnosti a Americký festival proběhne 14. a 15. června 2019 na Výstavišti v Letňanech v PVA EXPO Praha.

Dvě provázané akce na jednom místě. Ano! Pivo, burger a celkově americká kuchyně k sobě neodmyslitelně patří. Doprovodný program, který je složený z živých vystoupení kapel, moderovaných soutěží, přehlídkou amerických vozů, nebo vyhlášením nejlepšího pivovaru a nejchutnější burgrárny.K eventu je připravena velká PR kampaň zahrnující desítky billboardů po Praze, 320 spotů na 9-ti rádiových stanicích, 750 zastávek městské hromadné dopravy, internetové PPC kampaně nebo články na webových portálech a sociálních sítích.

Výhody festivalu:

platba v hotovosti
výběr kvalitních pivovarů a street foodových restaurací
bohatý program pro mládež i dospělé
známé značky
děti do 15-ti let vstup ZDARMA
dětská zóna
čisté zázemí nejen prostoru, ale také toalet
dobrá lokalita i dostupnosti na metru
parkování pro automobily zdarma
platba v hotovosti

PRAŽSKÉ PIVNÍ SLAVNOSTI 2019

Praha bude hostit největší festival piva u nás!
Pražské pivní slavnosti letos vypuknou 14.-15. června 2019 na výstavišti v Letňanech v PVA Expo Praha kde budete moci oslavit kulinářské kvality nejen zlatavého moku. Připraveny budou soutěže, koncerty i speciality a na své si přijde klidně celá vaše rodina.

Za pivem, cidery nebo dobrou pivní pochoutkou!
V rozsáhlém areálu Výstaviště v Letňanech v PVA Expo Praha dostanete ve dnech 14.-15. června 2019 příležitost hasit žízeň. Vyzkoušet degustační ochutnávku vynikajících piv z českých i zahraničních pivovarů. Na Pražských pivních slavnostech 2019 ochutnáte klasické pivo i pivní speciály, tradiční či netradiční cidery nebo jiné pivní pochoutky.

Žádná žízeň ani hlad!
Aby nezůstalo jen u nápojů, u stánků objevíte i bohatou nabídku specialit k zakousnutí. Těšit se můžetena celodenní grilovačku, různorodé ochutnávky k pivu nebo zcela nové pivní speciality.

Zábava pro velké i pro děti
Rodiny s dětmi určitě nebudou litovat, když se na Pražské pivní slavnosti 2019 společně vydají.Menší ratolesti se vydovádí na skákacích hradech a při doprovodném programu pro děti, dospělé čekají soutěže, koncerty a samozřejmě pivo jako křen!

Ze soutěží si určitě nenechte ujít páku, měření pivního pupku nebo soutěž v popíjení piva.
Celý program bude založený na klasickém českém i zahraničním Rock&Rollu. Chybět nebude Elvis Presley, Red Hot Chilli Pepers nebo skupina AC/DC

Větší areál, nové zážitky i chuťové speciality!
Nejnovější specialitou Pivního festivalu 2019 se oproti předchozím ročníkům stane zóna Oktoberfest, kde vás budou hostit u výčepů s výběrovými druhy piv a dobrotami z německé kuchyně. „Víme, že Češi se považují za pivní národ, a tak jsme přichystali i exkluzivní Oktoberfest zónu, kde se bude čepovat vybrané pivo a k ochutnání zde budou i německé kulinářské speciality,“ uvedl pořadatel.

AMERICKÝ FESTIVAL 2019

American Fest zve na slavné superhrdiny, Elvise a hamburgery
Těšit se můžete na superhrdiny z komiksů a filmů, americká auta nebo mistrovství světa v pojídáníhamburgerů. Zábavu ve velkolepém americkém stylu přichystal festival AmerikaFest 2019, kterýproběhne 14.-15. června 2019 v PVA Expo Praha.„Festival je koncipovaný tak, aby nabídl programvšem věkovým skupinám. Na své si přijdou malí i velcí návštěvníci. Potkají zde své oblíbené superhrdiny, například živého Spidermana a IronMana. Vyfotit se a potřást si rukou budou moct takés Captain Amerika,“ říká Filip Mikulec, pořadatel festivalu.Dětský program doplní Disneyland, kde se budou moct vyřádit hlavně menší návštěvníci. K rozproudění zábavy přispějí hudební a herecké legendy, jako je Michael Jackson, Elvis Presley,Chuck Noris nebo další kapely a zpěváci v revivalovém pojetí.

Americké trucky i western
Milovníky klasických amerických vozů potěší přehlídka veteránů, ať už z řad automobilůnebo motorek. Uvidíte také monster trucky, které jsou vyjádřením amerických nekonečných dálnic. Chybět nebude ani westernová zábava. Na festivalu se potkáte s americkými indiány a kovboji. Obdivovat budete moct jízdu na koni nebo na divokém býku.

Tradiční jídlo a americké značky
Festivalový program pamatuje také na sportovní vyžití. Připraven bude turnaj v basketbalu, nebojízda na typických dvouřadých bruslích, které znáte z amerických filmů, kde na nich fešné servírkyroznášet jídlo. „Když návštěvníkům vyhládne, mohou ochutnat americké speciality. Podávat budemehamburgery nebo steaky a další klasiku. Na festivalu se budou prezentovat i známé americké značky. Každý si tady přijde na své – od zábavy, přes jídlo až po nákupy,“ zve na festival jeho pořadatel David Borovička Návštěvníci se budou moct vyfotit také se Sochou svobody, která bude na festivalu instalovaná.

PROGRAM - Pražské pivní slavnosti

Soutěž o nejlepší pivovar (hodnocen návštěvníky)
Stolní fotbálky - turnaj, nebo mistrovství?
Exování piva, pití piva brčkem
Páka, soutěže s dětmi a tatínky
Rockové kapely, AC/DC Revival
doprovodný program od pivovarů/partnerů
Škola čepování piva
Interaktivní prezentace se sládkem
Výroba vlastního piva
Octoberfest zóna

PROGRAM - Americký festival

Soutěž o nejlepší burger (hodnocení porotou)
Mistrovství ČR v pojídání burgerů na čas
Mistrovství ČR v pojídání Čili
Jízda na trekových bruslích
Americké kapely
Americké vozy a veterány
Divoký býk
Red Hot Chilli Pepers a Elvis Presley - revival
Indiáni
Kovbojové
Barbershop americký
Superhrdinové z komiksů

Sdílený program

Program pro děti (dětská zóna)
Workshop sekce
Fotokoutek s rekvizitami (tématický)

www.prazskepivnislavnosti.cz

www.americkyfestival.cz