Poznejte Vysočina Arenu na kole i kolečkových lyžích

17. červen 2019, 1:21
Poznejte Vysočina Arenu na kole i kolečkových lyžích

Vysočina Arénu má většina lidí spojenou se zimními sporty, a to především díky pořádání nejvýznamnějších sportovních události a pravidelně upravovaným běžkařským trasám.

Věděli jste však, že zde najdete i vynikající podmínky pro letní sportovní aktivity?

Loni v létě totiž došlo ke dvěma významným událostem, které posunuly Vysočina Arénu zase o stupeň výše, a to výrazné prodloužení a rozšíření tratí a otevření nového Testcentra Vysočina Aréna a Sun's Caffé.  V létě si zde můžete zapůjčit kompletní vybavení na kolečkové lyže či otestovat nejrůznější modely od předních výrobců. Kolečkovými lyžemi to však zdaleka nekončí. Od května do září je pro Vás otevřeno i Testcentrum MTB s elektrokoly Ghost, Lapierre a Superior. V nabídce jsou špičkové modely od těchto výrobců. V zimě je testcentrum zase plné běžeckých lyží Sporten a Rossignol. Vybavení si můžete sami zapůjčit a otestovat nebo využít rad zkušených instruktorů, kteří zvládnou vše od individuální formy výuky až po velké firemní teambuildingy.

Máte chuť vyrazit si zasportovat do Vysočina Arény?  Určitě byste se měli předtím podívat na stránky VysočinaArena.cz, kde se v záložce Test centrum dozvíte vše potřebné ohledně možnosti zapůjčení vybavení, výuky s instruktorem či firemního teambuildingu. Pokud byste si rádi přečetli něco zajímavého ze světa kolečkových lyží např. kam vyrazit na kolečkových lyžích, tak potom neváhejte a navštivte web KolečkovéLyže.cz . Novinky ze světa běžeckých lyží, které není nutné mazat stoupacím voskem, zase naleznete na webu BěžkyBezMazání.cz