Pohoda v Klubech vol. B

23. březen 2015, 16:02
Pohoda v Klubech vol. B

31.3. - 2.4. přinese festival Bažant Pohoda opět Pohodu do klubů. Tentokrát do míst s názvem začínajícím na B: Brezna, Banské Bystrice a do Brna. Na programu je promítání filmu Pohoda 2014, diskuse s režisérkou Petrou Všelichovou a zakladatelem festivalu Michalem Kaščák. Vystoupí i jeden z potvrzených účinkujících tohoto ročníku - srbská kapela Repetitor a o afterparty se postará DJ Drappenmadchenfeller.

Repetitor je formace z bělehradské post-punkové garážových scény. Těžký rock'n'roll nenápadně působícího tria vás z pódia padne svou autentickou výpovědí. Jejich koncerty jsou intenzivní směsí chytlavých melodií, úderných rytmů a nasazení, které bere dech. Není divu, že toto atypické trio definuje celou kapitolu srbské kytarové kultury.

Přímo na místě bude zřízen Pohoda Shop, kde se budou dát kromě lístků na Bažant Pohodu 2015 koupit i trička, tašky, odznaky či jiný merchandise. Ke každému zakoupenému lístku na festival dostane kupující bonus v podobě trička z Pohoda Shopu.

28.3. spouštíme akci ke Dni učitelů. Držitelé karet ITIC, ISIC a EURO <26 budou mít poslední šanci zakoupit si lístek na Bažant Pohodu 2015 se slevou 10 €. Těšíme se na vás 31.3. v breznianskeho klubu Bombura, 1.4. v banskobystrické Zahradě a 2.4. v brněnském Kabinetu Múz.

Na 19. ročník festivalu se již prodalo přes 8 000 permanentek. V prodeji jsou permanentky za 89 €, vstupenky pro držitele průkazů ZTP a ZTP-S či lístky na parkování pro osobní automobily i karavany.

Potvrzení účinkující

Björk, Die Antwoord, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Einstürzende Neubauten, A-Trak, Roni Size Reprazent, Kaytranada, Young Fathers, CocoRosie, of Montreal, Eagles of Death Metal, Ibeyi, Beardyman, Tom Věk, RL Grime, Tiken Jah Fakoly, Kate Tempest, Les Ambassadeurs, Omar Souleymanou, Turbowolf, Hybrid Minds, Kuenta i Tambu, Heymoonshaker, Acollective, Fat White Family, Damian Lazarus & The Ancient Moons, Dÿse, Too Many Zooze, Darkstar, Fufanu, Bo Ningen, Moničin Kino, Vlasta Popic, Erotic Market, OFF !, Repetitor, Anton Maskeliade, Mourniés, Pearls Negras.

Více info: www.pohodafestival.sk