Peter Aristone představuje píseň Missing The Moments - první singl z chystaného alba, a těší se na jarní turné po českých městech

8. duben 2019, 14:54
Peter Aristone představuje píseň Missing The Moments - první singl z chystaného alba, a těší se na jarní turné po českých městech

Zpěvák a skladatel Peter Aristone pracuje na novém albu, jehož vydání je naplánováno na podzim letošního roku.

Nyní z něj představuje první singl a videoklip Missing The Moments. Píseň pojednává o vnitřním dítěti v nás a klade otázku, zda v životě zbytečně nepřicházíme o ty nejhezčí momenty.

“Když jsem skládal tuto písničku, myslel jsem na svět malých dětí. Jsou tak spontánní a “neochočený” pravidly “dospěláckého” světa, umí se radovat z maličkostí a ze života obecně,” vypráví Peter Aristone a dodává: “Zatímco my dospělí neustále řešíme, co si o nás pomyslí ti druzí, korigujeme své chování, honíme se za kariérou a vlastně hrajeme jakési divadlo. Nepřicházíme ale tímto svým přístupem o ty nejhezčí momenty v životě?”

Ve videoklipu k písničce Missing The Moments je pomyslná zeď mezi dětským a dospělým světem znázorněna sklem. “V jednu chvíli se na druhé straně skla objeví dítě a já se ho ptám - kdo vlastně jsem? Ve svém životě jsem hrál tolik rolí, jak se můžu nyní vrátit zpátky sám k sobě?”, doplňuje Peter Aristone.

Pro své fanoušky Peter přichystal 5 koncertů v českých městech. “Tentokrát jsme připravili o něco energičtější set, než jsou fanoušci zvyklí. Vytáhneme i starší skladby z alba 19 Days In Tetbury, které už jsme dlouho nehráli. Po natáčení nového alba mám v sobě hodně pozitivní energie a moc rád bych ji předal lidem na mých koncertech,” těší se Peter.


12.4. České Budějovice, Highway 61

17.4. Praha, Klub Varšava

18.4. Brno, Eleven Club

25.4. Čelákovice, U Bohuslavů

11.5. Pacov, Legenda