Operní galakoncert rozezní Český Krumlov

17. červen 2019, 4:25
Operní galakoncert rozezní Český Krumlov

Prestižní Mezinárodní hudební festival Český Krumlov (http://festivalkrumlov.cz/) od 19. 7. do 10. 8. už po osmadvacáté ozdobí letní kulturní sezónu v České republice.

Klasika, jazz, folk, muzikál, opera i bravurní prolínání žánrů… připraveno je celkem 23 koncertů! Oceňovanými bonusy MHF Český Krumlov jsou nejen žánrová pestrost, vynikající výkony umělců, ale také výjimečná místa konání koncertů v českokrumlovském hradu a zámku i v dalších objektech města zapsaného na seznam světového dědictví UNESCO a v jeho okolí. Závěrečný operní galakoncert s názvem To nejlepší ze světové opery přivede 10. srpna do Pivovarské zahrady v starobylé městské čtvrti Latrán Adrianu Kučerovou, Štěpánku Pučálkovou, Borise Prýgla a vynikajícího amerického tenoristu Richarda Troxella (http://festivalkrumlov.cz/program-a-vstupenky/zaverecny-galakoncert-to-nejlepsi-ze-svetove-opery/). Zpěváky doprovodí orchestr PKF – Prague Philharmonia pod taktovkou Leoše Svárovského.

Vstupenky na festivalové koncerty jsou v prodeji on-line (http://festivalkrumlov.cz/program-a-vstupenky/) nebo v pobočkách společnosti Ticketstream po celé České republice a Infocentru v Českém Krumlově. Novinkou je zvýhodněné vstupné pro seniory.