Nový rok startuje Xindl X videoklipem k singlu Věčně nevěrná!

11. leden 2018, 22:22
Nový rok startuje Xindl X videoklipem k singlu Věčně nevěrná!

Na konci února přijde na plátna kin film Milana Cieslara Věčně tvá nevěrná, ze kterého je sestříhaný i videoklip k aktuálnímu singlu Xindla X - Věčně nevěrná. Úvodní píseň nazpíval úspěšný písničkář se zpěvačkou Sabinou Křovákovou a podle dosavadních reakcí má tento duet opět našlápnuto na přední příčky hitparád.

"Se Sabinou jsem se seznámil, když předskakovala na křtu desky Sebastiana, na které jsem se podílel. Hodně mě zaujal její zpěv i písničky, které si skoro všechny píše sama. Ještě na koncertě jsem jí nabídnul, že bych pro ni rád něco složil. Od té doby už dvě moje věci nazpívala a na dalších pracujeme. Ta spolupráce mě fakt baví. Takže když mi pak došlo, že Věčně nevěrná bude duet, byla to jasná volba" chválí si spolupráci se zpěvačkou Xindl X.

Režisér Milan Cieslar, který má na svém kontě např. nejúspěšnější komedii roku 2015 Život je život nebo aktuální divácký trhák Špindl, pokračoval v ověřeném komediálním žánru a do romantické komedie Věčně tvá nevěrná obsadil nezastupitelné herecké osobnosti jako např. Sašu Rašilova, Lenku Vlasákovou, Vilmu Cibulkovou, Jiřího Lábuse nebo slovenskou vycházejícího mladou hvězdu Natalii Germani. Xindl X ostatně s režisérem Milanem Cieslarem nespolupracuje poprvé.

"Po písničce k seriálu Na vodě je to moje druhá spolupráce s Milanem Cieslarem. A i v tomhle případě vznikla písnička hrozně rychle. Milan mi volal, jestli mu nenapíšu písničku pro jeho film a vyprávěl mi děj do telefonu. Když dovolal, čekal jsem u počítače, až mi pošle scénář. A běhěm toho čekání mě napadl celý text dřív, než scénář dorazil. Původně jsem tu skladbu napsal jako takovou country rockovou odrhovačku, ale Milan chtěl, aby se na ní, v jedné scéně, tančila zumba. Takže jsem si poprvé vyzkoušel, jaké to je psát melodii podle tanečních kroků. A musím říct, že naučení se těch kroků mi trvalo déle než potom samotné napsání melodie" říká s úsměvem Xindl X.

Link na videoklip je zde: http://www.youtube.com/watch?v=MRtI-Uf_E9s

Duet Věčně nevěrná se objeví i na jeho novém albu Sexy exity, které vyjde na podzim tohoto roku.

Slavnostní premiéra filmu se uskuteční 21.2.2018 v kině Lucerna.