Noc ve městě a legenda Odin Teatret v DOXu

13. květen 2019, 11:58
Noc ve městě a legenda Odin Teatret v DOXu

Centrum DOX připravilo dvě ojedinělé akce: Noc ve městě, tři představení v jednom večeru, a 5denní dílnu s Iben Nagel Rasmussen.

Noc ve městě, která se uskuteční v pátek 14. 6. a v neděli 16. 6., nabídne silný divácký zážitek spjatý s inspirativním prostorem holešovické galerie současného umění. Od páté odpolední až do půlnoci vás čekají tři představení Farmy v jeskyni, oceňovaného souboru, který se pohybuje na hranici divadla, hudby, videa a tance. Inscenace vznikají na základě dlouhodobého kulturně-antropologického výzkumu a mapují závažné společenské otázky a události. Útočiště, Navždy spolu! a Informátoři se odehrají na různých místech Centra DOX. Intenzivní večer doplní výstavy, živá hudba, drinky pod vzducholodí a další doprovodný program.

Pokud chcete zažít výjimečný trénink rozvoje hereckých, tanečních a vokálních možností, přihlaste na pětidenní dílnu s legendou Odin Teatret. Iben Nagel Rasmussen si vypracovala jedinečný způsob tréninku performera a vychovala už dvě generace špičkových tvůrců. Workshop od 17. do 21. 6. je pro všechny zájemce, nejen pro studenty divadla/tance nebo pro profesionály.