Nevíte kam dřív, tíží vás zdravotní problémy a neustálý stres?

24. říjen 2014, 13:47
Nevíte kam dřív, tíží vás zdravotní problémy a neustálý stres?

Dnešní doba je velmi uspěchaná a hektická. Většina z nás je doslova "převálcovaná" informacemi, stresem,reklamou, hlukem, napětím a nedostatkem času na prožívání vlastního života. Vše je podřízeno výkonu a výsledkům. V práci se klade důraz na "absolutní nasazení" což sebou nese obrovský stres, Nepravidelné a nezdravé stravování a neustálé napětí. Nebo naopak je stres způsobený ztrátou práce a marným hledáním nové příležitosti.

 Při delším působení těchto neblahých vlivů se člověk dostává do stavů spojených s úzkostí, depresí,nespavostí nebo následkem těchto vlivů onemocní fyzicky. Takto zubožený jedinec je často nucen vyhledat lékařskou pomoc.

Medicína v dnešní době disponuje sice úžasnými možnostmi, ale většinou řeší pouze následky a nezabývá se příčinami, které stav pacienta způsobily. Často pak předepsané léky mají vedlejší účinky a tak se člověk dostane do začarovaného kruhu a dobře se necítí.

Protože práce, odpočinek a zábava jsou tři věci, které jsou pro duševní (i fyzické) zdraví člověka nezbytné měly by být v rovnováze.

Dobrá zpráva je, že existuje člověk, který Vám pomůže ztracenou rovnováhu znovuobjevit!

 Lída Holubová  pracuje jako relaxační terapeut a může Vám pomoci při řešení jak Vašich osobních problémů tak jen na chvíli se zastavit, spočinout, ztišit se a rozpoznat sami sebe. 

Lída pracuje jako relaxační terapeut a vyvinula vlastní metodu hluboké relaxace, která má blahodárné a léčivé účinky a pomáhá při všech útrapách způsobených moderní civilizací:

-při nespavosti

-při úzkostech

-při depresi

-při syndromu vyhoření

-při bolestech všeho druhu....

Tato metoda je založena na práci s energií ( používá techniky, které spočívají na znalostech enegetického systému člověka a na znalosti základů čínské medicíny)

Používá rovněž dechových a meditačních technik, autogenní relaxtechniky a jemné masáže ( obličeje,hlavy,rukou a chodidel) -vše vždy podle potřeb a rozpoložení klienta. Při práci s klienty se řídí vlastní intuicí a vždy respektuje jeho momentální stav a potřebu. 

Pokud se rozhodnete dát jí svou důvěru můžete v její malé oáze na Vyšehradě prožít nejen 2 hodiny naprosté pohody, ale v některých případech i úplné vyléčení a roz-poznání své pravé podstaty.

Většina klientů, kteří relaxaci podstoupili se  vrací a velmi si chválí její účinky na fyzické tělo i psychiku. Také si často zvyknou na pomalejší tempo vlastního života a naučí se prožívat a vnímat to, co je v životě člověka opravdu důležité. V duchu citátu mistr Lao Tse:

"Laskavost ve slovech plodí důvěu,laskavost v myšlenkách plodí moudrost,laskavost v dávání plodí lásku." 

 

 

LUDMILA HOLUBOVÁ
certifikovaný terapeut - léčitel

Hostivítova 5
Praha 2, Vyšehrad
dům cca 150 m od stanice tramvaje Albertov

Cena terapie: 1,5 až 2 hod: 500.-Kč