Největší autosalon v ČR – AUTOSHOW PRAHA v srpnovém termínu a v souběhu s Escape6 Prague Car Festivalem

13. srpen 2020, 0:07
Největší autosalon v ČR – AUTOSHOW PRAHA v srpnovém termínu a v souběhu s Escape6 Prague Car Festivalem

Největší česká automobilová výstava AUTOSHOW PRAHA proběhne v novém termínu, a to 28. – 30. 8. 2020 v PVA EXPO PRAHA. Kromě uvedení trendů, novinek slavných značek i atraktivního doprovodného programu přinese významnou premiéru. Tou je spojení s událostí ESCAPE6 PRAGUE CAR FESTIVAL. Vznikne jedinečná akce pro fandy motorismu, která nemá v ČR obdoby.

Ani letos nebude na této automobilové události chybět žádná důležitá značka. Navíc letní ročník výstavy bude unikátem nejen díky účasti nejvýznamnějších automobilových dealerů v ČR, ale i vzhledem k premiérovému spojení s největší tuzemskou tuningovou výstavou, kterou je akce ESCAPE6 PRAGUE CAR FESTIVAL.

DOPROVODNÝ PROGRAM

AUTOSHOW PRAHA a ESCAPE6 PRAGUE CAR FESTIVAL představí aktuální trendy ve všech oblastech spojených s automobily od designu, tuningu, audio vybavení po zabezpečovací systémy.  Kromě praktických informací a rad pro bezpečný pohyb na silnici, odborníci poradí např. se správným upevněním dětské sedačky a přípravou dítěte na cestu autem. Součástí doprovodného programu budou také autogramiády, simulátory a trenažéry, zážitkové jízdy se supersporty, sraz automobilů značky Porsche, program věnovaný bezpečnosti jízdy, expozici Integrovaného záchranného systému, dětské dopravní hřiště a mnoho dalšího. 

Již nyní je možné si zakoupit vstupenky v předprodeji a to na www.vstupenky-pva.cz/autoshow-praha-2020.

Díky včasnému zakoupení se vyhnete dlouhým frontám a navíc je vstupenka v předprodeji za zvýhodněnou cenu.