Naděje domácí scény Giudi sklidila mezinárodní uznání na Nouvelle Prague a míří do Londýna

13. listopad 2019, 14:17
Naděje domácí scény Giudi sklidila mezinárodní uznání na Nouvelle Prague a míří do Londýna

Skladatelka, zpěvačka a vizuální umělkyně Giudi zaujala mezinárodní osazenstvo showcaseového festivalu Nouvelle Prague. Její skladba Visions byla vybrána jako ukázková tvorba v rámci poslechové session YouTube Music.

Skladatelka, producentka a vizuální umělkyně Giudi zaujala se svým projektem na letošním ročníku hudební konference Nouvelle Prague. Mezinárodní showcase festival Nouvelle Prague i letos přivítal odborníky z hudebního průmyslu, mezi kterými byl například Dukagjin Lipa (hudební marketingový specialista, otec Dua Lipa), Vic Galloway (BBC Radio) nebo Steve Farris (britský hudební expert). Nový singl a videoklip Giudi - Visions, byl zařazen do top tipů během YouTube listening session v galerii Dox, kde singl hodnotil odborný tým hudebních expertů. Ten se k tvorbě Giudi vyjádřil takto: 

"Huge amount of potential..."  Liam Spencer (Echelon Talent Agency)

"She's really interesting."  Steve Zapp (ITB)

"She's really good and heading in the right direction." Jana Recmanikova (Festival Republic)

“Really cool, keep doing what you're doing.“ Chris Smyth (Primary Talent)

"Stunning!" Richard England (Cadiz Music)

Giudi čeká koncem týdne koncert v jižní Itálii a 27. listopadu vystoupí jako headliner Move Festivalu London v legendárním klubu The Social, který se nachází v samém srdci Londýna - jen kousek od rušné Oxford street.