Na Kulaťáku v Praze 6 se budou Vánoce slavit tři týdny

28. listopad 2014, 15:20
Na Kulaťáku v Praze 6 se budou Vánoce slavit tři týdny

Mikulášskou nadílkou odstartují tři týdny plné pohody, křupavého cukroví, voňavého svařáku, tradičních koled, světel, adventního zboží a občerstvení. Konec Dejvické ulice u Vítězného náměstí v Praze 6 se zkrátka naplní tou pravou vánoční atmosférou. Vstup je zdarma.

V pátek 5.12. začínají v Praze 6 na Kulaťáku oblíbené adventní trhy. Návštěvníci se mohou těšit na tři týdny plné příjemné vánoční nálady. Pořadatel akce, MČ Praha 6, s programem pamatuje na všechny, od těch nejmenších dětí až po seniory.

Každý den v 15 hodin začíná jak program na pódiu, tak v uměleckých dílnách. Na vánočním pódiu se vystřídají divadelní představení, a to hraná i loutková nebo taneční a hudební vystoupení. Přes den je většinou obstarají umělecké soubory z Prahy 6. Některé večery se však na pódiu objeví i populární zpěváci a kapely.

V ozdobených stáncích naleznou návštěvníci množství dárkových předmětů nebo vánočních ozdob, ale také například domácí cukroví a další dobroty z Tiché kavárny, které připravili její hluchoněmí pekaři a pekařky. Kromě toho budou kolem dokola vonět teplý svařák, perníčky, vánočky, kaštany, ale i další oblíbené vánoční občerstvení. Už od 5.12. si zde bude možné koupit i vánoční stromek nebo kapra z kádě.

Program začíná v pátek 5.12. Po slavnostním zahájení zástupci MČ Praha 6 čeká na děti pravá Mikulášská nadílka. Večer potom zakončí koncert Michala Prokopa, Luboše Andršta a Jana Hrubého v triu.

"Vánoce na Kulaťáku jsou to pravé místo pro vánoční setkávání. Zveme nejen občany MČ Praha 6, aby sem přišli strávit příjemné chvilky se svými blízkými nebo si tu dali třeba svařák s kolegy z práce,"  zve na vánoční trhy starosta MČ Praha 6 Mgr. Ondřej Kolář.

Vánoce na Kulaťáku začínají 5.12. a potrvají až do neděle 21.12. Od pondělí do čtvrtka program začíná vždy v 15:00 a končí ve 20:00. V pátek program probíhá od 15:00 do 21:00, v sobotu od 13:00 do 21:00 a v neděli od 13:00 do 20:00 hodin.

Vánoce na Kulaťáku se konají na konci Dejvické ulice u Vítězného náměstí.