Mr. Loco představuje Alergika - nový videoklip

14. říjen 2018, 16:43
Mr. Loco představuje Alergika - nový videoklip

Kapela složená z hudebníků několika národností kolem frontmana Filipa Flussera Mr. Loco vydali před dvěma lety album Balkan Trip. Z tohoto alba publikovala kapela dva videoklipy, úvodní One Chance a před necelým rokem video ke skladbě Ne Mi Treba.

Dnes přicházejí Mr. Loco s novým singlem a videoklipem Alergik. Svěží rytmus v jejich oblíbeném stylu zakládajícím se na kombinaci balkánského folkloru s prvky latiny, reggae, ska a hip hopu se nyní opírá o český text.

Inspirací pro vznik skladby Alergik byla nepříliš zábavná alergická reakce jednoho mého kamaráda. Kdo se zaposlouchá do textu tak pochopí…   

Alergik se natáčel v letních pařácích na konci prázdnin v okolí hlavního města. Hlavní rekvizitou byla asi tunová kožená sedačka, kterou musela kapela na každou lokaci přenášet i několik set metrů. „To byla  v 33 stupňových vedrech docela zábava,“  vzpomíná Filip Flusser. Původně se mělo natáčet v řepkovém poli, kde by měl „Alergik“ možnost vyniknout o trochu víc, ale bohužel se přípravy na natáčeni protáhly a řepka mezitím už odkvetla.

Na skladbách s českými texty Mr. Loco i nadále pracují a plánují je vydat na EP.

Důvodem pro přechod textů do češtiny byly reakce fanoušků bezprostředně po koncertech Mr. Loco. „Často za námi chodili lidé, že máme super pecky, ale že by si s námi rádi zazpívali.  Tak teď budou mít tu možnost. V tuto chvíli je hotových 6 songů, které se objeví na nové desce z kraje příštího roku“, doplňuje frontman Filip Flusser.

Mr. Loco – Alergik

https://www.youtube.com/watch?v=200kP_bzJFY&feature=youtu.be

Hudba: Filip Flusser

Text: Matouš Kubáček