Mladí ladí stream: Ondřej Pivec Organic Quartet živě

15. duben 2020, 15:41
Mladí ladí stream: Ondřej Pivec Organic Quartet živě

Ondřej Pivec Organic Quartet je první kapelou z pěti, která zahraje živě streamovaný koncert v rámci on-line minifestivalu Mladí ladí stream ve čtvrtek 16. dubna.

Varhaník, skladatel a klávesista Ondřej Pivec tráví za normálních okolností většinu svého profesního života na cestách po boku amerického zpěváka Gregoryho Portera, se kterým v roce 2017 získal Grammy. Organic Quartetu, své první kapele, však zůstává věrný a využívá každé příležitosti si se svými hudebními přáteli zahrát.

Fanoušci se mohou těšit na skladby z posledního alba Organicu Terms and Conditions Apply i na starší srdcové skladby z předešlých alb oceněných Anděly. Živé streamování začíná v 18:00 ve čtvrtek 16. dubna skrze Facebook pořadatele akce Mladí ladí Jazz a partnerů akce Rozhlas.cz a Kytary.cz

Vstupné na akci je dobrovolné, vstupenky je možné zakoupit přes vstupenkový portál GoOut.cz. Ti, kteří se rozhodnou podpořit kapelu a pořadatele získají ojedinělou odměnu ve formě zcela nové skladby Organicu T Dance. Skladba v tuto chvíli není nikde dostupná a platící fanoušci streamu budou tak mezi prvními, kdo ji uslyší. 

"Protože jsme všichni zavření doma a přišli jsme o veškeré příjmy, rozhodli jsme se s Organicem, že natočíme novou skladbu. Byl to punk, točili jsme to na telefony a domácí nahrávadla, míchal jsem to já doma s poslechem na hi-fi věž. Za normálních okolností jsem spíš proti domácímu natáčení, ale vzhledem k současné situaci nebyla jiná volba. Myslím, že to dopadlo dobře a doufám, že si skladbu užijete. Rád bych touto cestou apeloval na všechny milovníky hudby, aby si mimo streamování nezapomněli hudbu svých oblíbených umělců také zakoupit, aspoň jako mp3.  A pak si ji streamujte v opakovaném režimu třeba celou noc :-)" vzkazuje Ondřej Pivec k nové nahrávce.