Milan Matoušek představuje videoklip k prvnímu singlu Vypůjčené životy z nového studiového alba Dolů

4. leden 2019, 10:01
Milan Matoušek představuje videoklip k prvnímu singlu Vypůjčené životy z nového studiového alba Dolů

Písničkář, kytarista a zpěvák Milan Matoušek přichází s novým klipem k písni „Vypůjčené životy“. Singl pojednává o reálném versus vysněném životě, a proto se v něm vedle sebe objevují jak herci, tak známé i neznámé osobnosti. Z hereckých osobností se natáčení zúčastnili například Jitka Smutná, Jiří Hrdina, Ondřej Ládek, Anna Kulovaná, Tereza Nekudová, Petra Hapková a další. Kompletní seznam účinkujících uvádíme níže.  Na produkci videoklipu se podíleli Pavel Šafránek, Luboš Pospíšil, Kryštof Peterka a samozřejmě autor skladby Milan Matoušek.

Videoklip je předzvěstí připravovaného alba Milana Matouška s názvem „Dolů“, které bude k poslechu v hudebních aplikacích Spotify a iTunes od ledna 2019. V pořadí druhé sólové album vznikalo s přestávkami dva roky a je jak osobní retrospektivou a životní výpovědí, tak i reakcí na společenské klima posledních let.  Po hudební stránce ho zaštítil producent, baskytarista a skladatel Radim Genčev.

Milana Matouška můžete znát kromě vlastní tvorby také z působení v doprovodné kapele zpěváka Xindla X nebo akustického cover projektu „Pink Floyd Acoustic Duo“.

Kompletní seznam účinkujících ve videoklipu „Vypůjčené životy“:

Jitka Smutná, Jiří Hrdina, Ondřej Ládek, Anna Kulovaná, Tereza Nekudová, Petra Hapková, Petr Kadlček, Lukáš Burian, Martin Leták, Barbora Janů, Dušan Moravec, Tomáš Nykl, Ondřej Nykl, Miroslav Werner, Katarína Lipovská, Sára Vondráková, Tomáš Vondrák

Link youtube: https://youtu.be/zsoy8TgBwYg

Foto: Luboš Pospíšil

www.milanmatousek.net

www.facebook.com/milanmatousekband