Mezi ploty, to je ráj pro děti i dospělé

6. květen 2019, 0:00
Mezi ploty, to je ráj pro děti i dospělé

Festival Mezi ploty, který se v areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice uskuteční 25. a 26. května, si užijete s celou rodinou.

Chcete se zaposlouchat do písniček Tomáše Kluse? Toužíte zjistit, čím to, že Divokej Bill dokáže zaplnit celou O2 arenu? Zajímá vás, jestli se Barbora Poláková proměnila v opravdovou hudební hvězdu? Tak to vám nezbývá než zamířit Mezi ploty.

Když ale přijdete i s dětmi, nezačnou se za chvíli nudit? Na Plotech je to vyloučeno. Lákadly v Rodinné zóně budou třeba Kašpárek v rohlíku, koncert „Sto zvířat dětem“, youtuberka Mína a spousta skvělých divadel.

Ploty se ale stanou taky rájem interaktivní zábavy. Chystají se workshopy vedení loutek, žonglování nebo seminář bicích nástrojů. No a odrostlejší děti můžou zkusit i workshopy, které je zasvětí do DJingu a kouzel s gramofony.

V ostatních zónách se objeví například Pokáč, Marta Jandová, Katarzia, Klara & The Pop, Zrní, N.O.H.A., Xindl X, Rybičky 48, PSH a mnoho dalších. Na festivalu vystoupí celkem 160 hudebních a divadelních souborů. Takže se s celou rodinou zapojte do hry! Celý program najdete na www.meziploty.cz.