Metaloví titáni Mastodon dorazí na Rock for People!

24. duben 2017, 23:08
Metaloví titáni Mastodon dorazí na Rock for People!

Rock for People přitvrzuje. Po kapelách jako jsou Evanescence, Three Days Grace nebo You Me At Six oznamují pořadatelé další velké jméno, které potěší především fanoušky tvrdších žánrů. Do hradeckého Festivalparku totiž v létě dorazí titáni americké hard & heavy scény, kapela Mastodon!

Atlantská čtveřice má na svém kontě tři nominace na Grammy, po dvou proměněných nominacích na ceny Kerrang! Awards a Metal Hammer Golden Gods Awards. Jejich oblibu u fanoušků potvrzují už bezmála dvě dekády plné haly a kluby po celém světě. Byli headlinery festivalů jako jsou Coachella, Download nebo Sonisphere, jejich videa mají milióny zhlédnutí a nedávno se postavy muzikantů z Mastodonu dokonce objevily v populárních Hrách o trůny. Před pár týdny vypustili pánové do světa své osmé album Emperor of Sand, kterým opět upevnili svoji neotřesitelnou pozici.
(Show Yourself https://www.youtube.com/watch?v=gUGda7GdZPQ)

Vstupenky jsou v prodeji na www.rockforpeople.cz. Aktuální edice celofestivalových pasů je v prodeji za cenu 2000 Kč. K dispozici jsou také kombotickety nebo jednodenní vstupenky na jednotlivé festivalové dny.

Rock for People 2017: Die Antwoord, Evanescence, Foster The People, Cage The Elephant, Three Days Grace, The Boody Beetroots LIVE, You Me At Six, Dub FX, Marmozets, Slaves, Deez Nuts, Comeback Kid, Kraftklub, Moose Blood, Eskimo Callboy, Novelists, Imminence, Sam Alone & The Gravediggers, Lower Than Atlantis, The Picturebooks, Spring King, Tagada Jones, Northlane, Gomad!&Monster, Thurston Moore​ Group, Idles, Gasmac Gilmore či Kontrust.

Kam pro více informací a hudbou letošních interpretů:

Web: www.rockforpeople.cz
FB: www.facebook.com/rockforpeople.czechrepublic

Kapela vznikla v roce 2000 v americké Atlantě a má za sebou sedm studiových alb, řadu dalších nahrávek a videoklipů. Říká se o nich, že je to formace složená z frontmanů. Pravdou je, že kytarista a zpěvák Brent Hinds spolu se svými spoluhráči basistou Troyem Sandersem, kytaristou Billem Kelliherem a bubeníkem Brannem Dailorem vytvořili nezaměnitelný styl, který metalovou hudbu spoludefinuje. Všichni čtyři jsou špičkoví instrumentalisté, Sanders, Dailor a Hinds navíc disponují výtečnými, byť barevně rozdílnými hlasy. Právě vypracované trojhlasy nad precizní instrumentální souhrou dominují fascinujícím způsobem zvuku Mastodonu.