Lyžování ve Špindlu za super cenu? Ano! Pořiďte si již nyní výhodnou CHYTROU SEZÓNKU a lyžujte s ní od 18. března až do konce příští zimy!

15. březen 2019, 12:00
Lyžování ve Špindlu za super cenu? Ano!  Pořiďte si již nyní výhodnou CHYTROU SEZÓNKU a lyžujte s ní od 18. března až do konce příští zimy!

Skiareál Špindlerův Mlýn spouští již v pondělí 18. března 2019 prodej nejlevnějších celosezónních skipasů, tzv. CHYTRÉ SEZÓNKY, pro příští zimní sezónu 2019/20.

Předplatné 1490 korun je dokonce levnější než zakoupení klasického dvoudenního skipasu. Lyžovat s tímto skipasem můžete hned od 18.3. až do konce zimní sezóny, a samozřejmě celou příští zimu. Chytrá sezónka navíc svým majitelům letos přináší další novinky a bonusy oproti předchozím sezonám.

 Výborné sněhové podmínky, krásné počasí, prázdné svahy a nulové fronty u lanovek lákají do Špindlerova Mlýna v březnu a dubnu stále více lyžařů. Pokud využijete předplatné na tzv. CHYTROU SEZÓNKU, můžete navíc lyžovat mnohem výhodněji. CHYTRÁ SEZÓNKA je totiž absolutně nejlevnější možností neomezeného lyžování v celém Skiareálu Špindlerův Mlýn. Letos poprvé je možné uhradit celou sumu naráz a koupit celosezónní skipas absolutně nejvýhodněji za 5 490 korun hned na jaře, bez jakýchkoliv pozdějších doplatků. A lyžovat s ní můžete už od 18. března 2019 až do konce letošní zimní sezóny, a samozřejmě i celou příští zimu.

Zachován zůstává i známý systém předplatného. Opět si můžete svůj skipas předplatit, a přitom ho využívat již od 18. března 2019, a sice za 1490 korun. „S CHYTROU SEZÓNKOU na příští zimní sezónu u nás mohou návštěvníci lyžovat neomezeně až do konce letošní zimní sezóny. Ať už si ji CHYTROU SEZÓNKU pořídí celou na jaře, nebo si ji zatím jen předplatí. Předplatné je nižší než pořízení běžného dvoudenního skipasu na pokladně. CHYTRÁ SEZÓNKA se určitě vyplatí i těm, kteří přijíždějí do areálu lyžovat na dva až tři víkendy během zimy nebo jen na jeden týden. Navíc s ní mohou nově čerpat slevu 20% ve všech našich zařízeních Spindl Gastronomy,“ popsal ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš. Upozornil ale, že výhodný nákup je časově omezený a předplatit si takto výhodný sezónní skipas je možné jen do 30. dubna.

 K jarnímu předplatnému 1490 korun stačí v září doplatit 4 500 korun a získáte sezónku na zimu 2019/2020 za celkovou cenu 5 990 korun. Tato částka platí pro kategorii „Dospělí“, pro ostatní věkové kategorie je cena adekvátně nižší.

S nákupem CHYTRÉ SEZÓNKY získáte nejen nejvýhodnější cenu skipasu, ale i řadu dalších výhod. Letošní novinkou, kterou sezónka svému majiteli přináší, je sleva 20% v restauracích a občerstveních SPINDL GASTRONOMY v rámci celého skiareálu, kterou můžou noví majitelé a předplatitelé CHYTRÉ SEZÓNKY čerpat už od 18.3.2019. Nárok má každý sezónkář také od prosince 2019 do konce zimní sezóny 2020 na jeden malý servis svého lyžařského vybavení a další mimořádné výhody v půjčovnách i na servis. Dále přednostní termíny a nabídky na TOP produkty a akční nabídky na zážitky Skiareálu Špindlerův Mlýn. Samozřejmostí je pak neomezené lyžování po celou sezónu s jedním skipasem, a to vše bez čekání u pokladen.

CHYTROU SEZÓNKU je možné zakoupit jen prostřednictvím e-shopu www.gopass.cz. Registrace do věrnostního programu GOPASS je zcela zdarma.

Více informací o programu najdete na www.skiareal.cz a www.gopass.cz.