LUCIE přidává koncert v ostravské ČEZ aréně - 2/6/2014

10. únor 2014, 13:42
LUCIE přidává koncert v ostravské ČEZ aréně - 2/6/2014

Na základě velkého fanoškouského zájmu, přidává kupina Lucie další koncert - 2/6/2014 v Ostravské ČEZ Aréně!

„Zájem o naše koncerty, především pak předprodej vstupenek, předčil naše veškerá očekávání. Jsme potěšeni, že se i ostravským fanouškům představíme dvakrát. Přípravy koncertů jsou v plném proudu a my velmi intenzivně zkoušíme. Rádi bychom za sebou zanechali nevšední koncertní zážitek a již teď se nemůžeme dočkat konce května, kdy společně odstartujeme tuto, pro nás velmi důležitou, sérii koncertů“, uvedla skupina LUCIE.

V bohaté historii ostravské ČEZ ARÉNY budou červnová vystoupení Lucie prvním dvojkoncertem česko-slovenské kapely. V minulosti se v Ostravě srovnatelný úspěch podařil pouze rockové legendě Uriah Heep, která halu vyprodala dvakrát v roce 1987.
„Od spuštění prodeje v minulém roce jsme tušili, že tento koncert má veliký potenciál a ohlas a každodenní reakce fanoušků nás v tom utvrdily. Jsme nadšeni, že se také ČEZ ARÉNA dočká druhého koncertu. Věřím, že v červnu uvidíme a uslyšíme v ČEZ ARÉNĚ dvě energií nabité vystoupení kapely Lucie, na které bude Ostrava dlouho vzpomínat“, dodal Jan Kostecký, spolupořadatel.

Skupina LUCIE v původní, nejznámější sestavě David Koller, Robert Kodym, P.B.Ch. a Michal Dvořák již v těchto dnech pracuje na přípravách koncertů, v rámci kterých vrátí na koncertní pódia své největší hity. Lucie vstoupila na českou hudební scénu v roce 1988. První sólovou deskou byla stejnojmenná Lucie z roku 1990, posledním původním albem pak Dobrá kočzka, která nemlsá z roku 2002.
LUCIE, naposledy vítěz interpreta skupiny dvacetiletí a držitel alba dvacetiletí z 20. ročníku vyhlášení hudebních cen Anděl, v minulosti také např. vítěz Českého slavíka v letech 1999-2002, je obrovským pojmem české hudební scény. Se všemi třemi svými prvními studiovými alby prorazila magickou hranici 100.000 prodaných nosičů. Za více jak 1.000.000 prodaných nosičů získala skupina “Diamantovou desku”.