Léto s Pivovarem Nová Paka

9. červenec 2015, 11:10
Léto s Pivovarem Nová Paka

Seznamte se s procesem vaření piva v Pivovaru v Nové Pace, kde se na poslední červencovou sobotu chystá Den otevřených dveří.

Dlouho očekávané letní měsíce jsou konečně tu. Novopacké pivo pro toto období přichystalo limitovanou edici řezaného piva s názvem Novopacký letní nářez. Abychom udělali radost nejen rodičům, ale i dětem, které si užívají prázdnin, kolektiv pivovaru chystá Den otevřených dveří.

V sobotu 25. 7. 2015 se pro Vás již od 10:00 hodin otevřou brány pivovaru. Pro malé bude připraveno loutkové divadlo, hry nebo soutěže. Velcí se mohou těšit na bohatý hudební program, ve kterém zazní skupiny ABBA revival, Vaťák a Turbo. V rámci Dne otevřených dveří mohou návštěvníci zdarma absolvovat exkurzi, kde se seznámí s výrobními procesy a postupy, ale také je pro ně připravena ochutnávka piva přímo z ležáckého tanku. Po celý den bude na nádvoří pivovaru čepováno 6 druhů piv a na své si přijdou i milovníci dobrého jídla.

Pokud byste se chtěli blíže seznámit s Novopackým pivem, jeho historií, či širokým sortimentem našich piv, navštivte webové stránky pivovaru či facebookový profil.