Láska od Michaela Hanekeho a další kvalitní filmy dostupné na VOD

16. duben 2014, 7:37
Láska od Michaela Hanekeho a další kvalitní filmy dostupné na VOD

Snímky Film Distribution ARTCAM jsou kvalitně a legálně dostupné na VOD platformách - ITUNES, VOYO, Aerovod a dalších. K nejnovějším patří Oscarová LÁSKA Michaela Hanekeho a NEPRAVDĚPODOBNÁ ROMANCE Ivana Vojnára.

Chcete sledovat kvalitní filmy z pohodlí domova, legálně a kvalitně? Vyzkoušejte některé z možností VOD (Video on Demand) distribuce - za malý poplatek stáhněte nebo streamujte filmy z internetu. Alternativní varianta filmové distribuce formou VOD má výhody pro všechny: diváky, provozovatele i distributory.

Čeští diváci mají řadu možností, jak tímto způsobem vidět i kvalitní filmy z náročnější produkce, ve vysoké kvalitě a s českými titulky. VOD distribuci provozuje například společnost CET 21 v rámci kanálu VOYO.cz, Aerofilms prostřednictvím serveru Aerovod.cz nebo Doc Aliance Ve spolupráci Film Distribution ARTCAM a společnosti CET 21, provozovatele VOYO.CZ, už byla uvedena řada titulů, např. Rozchod
Nadera a Simin, Lůno, Kluk na kole nebo Jeskyně zapomenutých snů, které jsou zde stále k vidění.

LÁSKA MICHAELA HANEKEHO

Nyní mají diváci výjimečnou možnost zhlédnout on-line snímek rakouského režiséra Michaela Hanekeho Láska. Film o skutečné lásce s J. L. Trintignanem a Emanuellou Rivou v hlavních rolích získal Oscara za nejlepší cizojazyčný snímek, Zlatou palmu v Cannes, Zlatý Glóbus a řadu dalších cen. Film je nyní k vidění na třech VOD platformách: VOYO.CZ, AEROVOD.CZ a iTUNES.COM.