Kryštof přidává druhý halový koncert v Brně

16. březen 2015, 12:33
Kryštof přidává druhý halový koncert v Brně

Čtyři týdny od zahájení předprodeje na podzimní halové turné si fanoušci kapely Kryštof rozebrali většinu vstupenek na pětici ohlášených koncertů. Jako první bylo vyprodáno Brno, kapela se proto rozhodla, že zde přidá druhý koncert. Lístky půjdou do prodeje v pondělí 16. března.

První vyprodaný koncert v osmitisícové brněnské hale Rondo se uskuteční 23. října, druhý přidaný bude o den později. „Velmi nás překvapilo, že Brno padlo tak rychle, stačilo patnáct dní, ale samozřejmě nás to těší. Jsme rádi, že se v Brně podařilo přidat koncert. Chvíli to vypadalo, že se to z časových důvodů nepovede," říká zpěvák Richard Krajčo.

Na Kryštof Srdcebeat Tour kapela představí písně ze svého sedmého alba, které vyjde 1. června. Do startu turné zbývá více než půl roku a už je z 80 procent vyprodané. Do Ostravy zbývá posledních 500 lístků, do Liberce a Pardubic si fanoušci rozebrali už větší polovinu vstupenek. V Praze zbývá posledních 900 lístků na stání a další do horních sektorů. Je pravděpodobné, že turné bude vyprodané, stejně jako předchozí šňůra k albu Inzerát či série festivalových Kryštof Kempů.

Novou desku předznamenal singl Srdcebeat, který se stal okamžitě hitem v rádiích i streamovacích hudebních službách iTunes, Deezer či Spotify. Videoklip, v němž kapela poprvé odhaluje designový koncept nového alba plný barev, zaznamenal za týden od uvedení na čtvrt milionu přehrání na YouTube.

Halové turné k novému albu začne 20. října v Ostravě. 23. a 24. října Kryštof zavítá do Brna. V Praze se kapela představí 27. října v O2 Areně, poslední říjnový den se dočká Liberec. Srdcebeat Tour vyvrcholí 3. listopadu v Pardubicích. Vstupenky jsou k dostání za 490 Kč ke stání a za 590 Kč k sezení. Předprodej zajištuje Ticketstream s výjimkou Prahy, kde si fanoušci musí koupit lístky v síti Ticketportal, v Liberci pak mohou využít navíc Ticketpro.

Partnery Kryštof Srdcebeat Tour jsou přední tuzemský operátor T-mobile a holding Agrofert, kteří navazují na úspěšnou spolupráci s kapelou z předchozích let včetně loňských Kryštof Kempů a stali se generálními partnery turné i nového alba kapely. Chybět nebude ani dlouhodobý partner kapely pivovar Ostravar, který v halách nabídne fanouškům kus Ostravy včetně ostravského piva.

Kryštof s sebou vezme na turné dva nadějné tuzemské interprety. Se zpěvačkou Lenny se mohli fanoušci potkat v akustické podobě již na Kryštof Kempech, nyní se předvede s plnokrevnou kapelou. Druhá předkapela Mirai se nedávno představila českému hudebnímu světu singlem Dítě robotí a chystá vydání svého debutového alba.

Kryštof Srdcebeat Tour 2015: 20.10. Ostrava - ČEZ aréna / 23.10. a 24.10. Brno - hala Rondo / 27.10. Praha - 02 aréna / 31.10. Liberec - Home Credit Arena / 3.11. Pardubice - Tipsport aréna

Předprodej: www.ticketportal.cz (Praha) - www.ticketstream.cz (ostatní)

Kryštof: www.krystof.net - www.facebook.com/skupinakrystof