Kde najít prověřená online casina a sázkové kanceláře?

2. prosinec 2019, 3:53
Kde najít prověřená online casina a sázkové kanceláře?

Online casina, jejichž úpadek v ČR nastartoval prvním dnem roku 2017 Zákon o hazardních hrách, opět začínají získávat na popularitě.

I když to po zavedení Zákona o hazardních hrách vypadalo na českém trhu s online casiny a sázkovými kancelářemi všelijak, necelé tři roky poté zde opět působí několik poskytovatelů hazardních her a kurzových sázek, a to i se sídlem mimo ČR.

Kde taková online casina hledat? 

Webů, které by detailně mapovaly společnosti akceptující české rezidenty, příliš není. Drtivá většina hráčů tedy netuší, že existují zahraniční casina a sázkové kanceláře nabízející fantastické bonusy ve výši stovek eur. Jednou z výjimek je sazeni-online.eu. Web, jenž spolupracuje s více než dvěma desítkami zahraničních poskytovatelů online zábavy. 

Snažíme se našim návštěvníkům nabídnout široké portfolio heren, aby měli možnost otestovat jich co nejvíce. Ve většině z nich navíc hráči mohou nejdříve vyzkoušet každou hru zcela zdarma, respektive za virtuální peníze. V praxi to vypadá tak, že před tím než s casinem navážeme konkrétní spolupráci, sami ho vyzkoušíme a zjistíme co nejvíce informací, abychom našim čtenářům nabídli pouze ověřené herny. Každý má tedy možnost seznámit se s casinem nejdříve v přehledné analýze,“ zní z redakce.

Nejsou to jen online casina, co web sazeni-online.eu svým návštěvníkům nabízí. Ostatně již název webu napovídá, že půjde primárně o kurzové sázení. Jeho tvůrci počítají s tím, že lidé, kteří si rádi zahrají v casinu, zároveň rádi sází. A naopak.

 „Na sekci sázkařského servisu nyní intenzivně pracujeme a chystáme mnohá vylepšení, se kterými se zatím sázkaři na českém internetu nesetkali. Spoluprací se sázkovou kanceláří LOOT.BET, jež se zaměřuje výhradně na stále populárnější esport, to teprve začíná,“ říkají autoři projektu.

Výhody, jež sazeni-online.eu nabízí uživatelům:

  • Podrobná analýza online casin a sázkových kanceláří
  • Platformy, které mohou využít i Češi žijící v zahraničí
  • Aktuální přehled ze světa sportu
  • Rady a tipy na sázení

Ať už rádi sázíte, hrajete v casinu nebo prostě jen hltáte novinky ze světa sportu, nezapomeňte, že existuje web, na kterém najdete vše pohromadě.