Již 20. veletrh World of Beauty & Spa!

27. srpen 2015, 12:37
Již 20. veletrh World of Beauty & Spa!

Nenechte si ujít nejnovější trendy, které opět představí veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA, jehož jubilejní 20. ročník se uskuteční 4. a 5. září opět ve veletržním areálu v pražských Letňanech.

A na co se návštěvníci mohou těšit tentokrát? Několik set vystavených prestižních značek na stáncích vystavovatelů bude doplněno bohatým programem na hlavním podiu, v saloncích i na soutěžních podiích. Zastoupena bude především profesionální kosmetika, přístroje a vybavení pro salony, péče o vlasy, péče o nehty, jejich modeláž a zdobení, bio-přípravky té nejvyšší kvality získávané z naší přírody i exotických krajů, wellness, spa, hotelová péče i výrobky pro finální spotřebitele. Zvláště důrazně se prosazuje přírodní péče, aromaterapie i masáže spojené s  relaxací a oživením celého těla na fyzické i psychické úrovni.

Nové trendy v líčení, účesech i odívání uvidíme tradičně v podání vizážisty Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové, Romany Topinkové, Martina Loužeckého a dalších. Bohatý program opět oživí nejkrásnější dívky - miss ČR v čele s Českou Miss World Lucií Kovandovou a Českou Miss Earth Nikolou Buranskou.

A protože se bude jednat o jubilejní kosmetický veletrh, pro první 2 tisíce platících návštěvníků každého návštěvního dne, máme připraven krásný dárek v originálním balení, který ocení každá žena.

Více na: www.worldofbeauty.cz, nebo na facebooku www.facebook.com/kosmetickyveletrh