Je na čase si začít hrát... Zavítejte do Krkonoš

14. srpen 2015, 9:46
Je na čase si začít hrát... Zavítejte do Krkonoš

 Připraveny jsou pro vás razítkovací hry „Po stopách Krakonoše“ a „Krakonošovo Podkrkonoší“, veršované questy (hledačky), geolokační hry pro chytré telefony, ochutnávka geocachingu a vědomostní soutěže.

Zahrajte si razítkovací hry. V krkonošských informačních centrech získáte zdarma dvě skládací mapky, které vás zavedou do pěkných a zajímavých míst v Krkonoších a Podkrkonoší, které třeba dosud neznáte. Vaším úkolem je navštívit zakreslené atraktivity, zodpovědět jednoduchou otázku nebo provést uložený úkol. Poté získáte otisk razítka a někde i malou odměnu. Za 10 a více razítek získají děti různé ceny (omalovánky, pexeso, pastelky, apod.

Questy vás veršovaným textem a malovanou mapou provedou po malebných často ještě turisty neobjevených místech. Po pozorném projití celé trasy, získáte znění tajenky, která vás dovede k pokladu. S chytrým telefonem a aplikací geofunu si můžete projít čtyři různé trasy, které vás pobaví a přimějí rozhlížet se po okolí a plnit zábavné úkoly.

Podrobné informace získáte na webových stránkách www.pohadkove.krkonose.eu a v propagačních materiálech, které jsou ke stažení na  www.krkonose.eu. Vyzvednout si je můžete také v místních informačních centrech.