JAKO JEDINÍ VÁS NAUČÍME, JAK SI SPRÁVNĚ PŘÁT – ŠKOLA PLNĚNÍ PŘÁNÍ

20. červenec 2020, 3:52
JAKO JEDINÍ VÁS NAUČÍME, JAK SI SPRÁVNĚ PŘÁT – ŠKOLA PLNĚNÍ PŘÁNÍ

V posledních letech přibývá velké množství vědeckých studií, které dokazují, že každý člověk drží svůj osud ve svých vlastních rukách.

Stačí se „jen“ naučit, jak do svého života přivolat to, po čem toužíte nejvíc. Ve ŠKOLE PLNĚNÍ PŘÁNÍ vás toto přesně naučí – jak si správně přát. Pod vedením zkušených lektorů a zakladatelky Mariny Martinů, zjistíte, že váš přístup a vaše myšlení je klíčem ke štěstí.

Cílem projektu ŠKOLA PLNĚNÍ PŘÁNÍ je naučit společnost správnému a zdravému přístupu k jejich vlastním životům. Jak tvrdí Marina, která školu vede: „Nejdůležitější je na začátku všeho najít odvahu. Stáváme se tím, na co nejvíc myslíme. Všechny události v našem životě, ať už citové, společenské nebo pracovní jsou zrcadlem našich myšlenek.“ To znamená, že náš život je přesně takový, jak si ho sami nakreslíme, ať už vědomě nebo nevědomě. „Vždy klientům během svého kurzu vysvětluji, že největší sílu mají naše strachy a obavy, do kterých vkládáme nejvíc energie“, dodává Marina.

V rámci projektu Škola plnění přání vznikly i takzvané Akademie, při kterých se vždy setkají tři lektoři nebo lektorky. Každá Akademie je zaměřená na jedno konkrétní téma, například Jak přivést LÁSKU do života, Jak nalézt vnitřní harmonii a klid a připravují se i témata zaměřená na zdraví nebo na rozvoj vlastního já a mnohá další. Každý lektor vždy poskytne svůj profesionální úhel pohledu na danou věc a klient získá „návod“, jak dosáhnout vytouženého cíle. „Našim klientům poskytneme vědomosti a tipy, jak mít jejich vlastní život pod kontrolou a žít mnohem kvalitněji a šťastněji. Je to pouze o našem přístupu. Člověk je určitým způsobem sice naprogramován, lze říct již od dětství, ale mysl můžeme přeprogramovat, pokud jsme odhodlaní a nalezneme vnitřní sílu vše změnit“, říká Marina. Škola navíc spolupracuje s odborníky a profesionálními kouči, kteří předávají dále své know-how a chtějí šířit tuto myšlenku mezi své klienty. 

Jak se stát vlastníkem svého osudu, tvořit svůj život a mít z toho potěšení?

Vše závisí na důvěře sama v sebe. Toto je zásada úspěchu ve všem, co děláme. Jen my sami můžeme vědět, co je pro nás dobré a co špatné. Nesrovnávejte se s druhými
a využijte nejlepším způsobem to, čím nás příroda obdařila. Podle R.W. Emersona, jenž tvrdil, že síly, které v nás dřímají, neexistují ve stejné podobě nikde jinde v přírodě. Jen vám je dáno vědět, čeho všeho jste schopni. A to nikdy nezjistíte, pokud své schopnosti nevyzkoušíte“. Znamená to, že pokud chcete svůj život změnit, musíte změnit svoje myšlenky. A první zásadní věc, kterou musíte udělat je, požádat život o to, co chcete. Když nevíte, kam míříte, tak se tam nikdy nedostanete. Nezáleží na tom, kolik vám je let, jakého jste pohlaví, v jakých podmínkách a v jakém státu žijeme. Kdykoli, v jakýkoli časový moment vašeho života jste schopni změnit ho k lepšímu. Důležité je jen jedno – vaše rozhodnutí udělat to. 

Marina nakonec dodává: „Musíme si uvědomit, že náš každodenní život se tvoří z přání – okamžitých, drobných, velkých, v blízké nebo vzdálené budoucnosti. Probudíme se a říkáme: „Já bych ještě chvilku spal, já bych raději zůstal doma, já bych … a já bych si…“ Cokoli si myslíme – jsou naše přání. A když se naučíme, jak si správně přát, slovo „bych“ se změní v realitu. Následně se nám změní život, ve kterém budeme mít vše, co mít chceme, a v němž se budou naše přání plnit.“

Ve škole plnění přání najdete různé kurzy a workshopy, které jsou zaměřené na odvětví jako je zdraví, rozvoj vlastního já nebo kreativitu. Je jedno kolik vám je let nebo zda máte již nějaké vědomosti k vybraným tématům nebo jste úplný začátečník. Dveře jsou otevřeny všem, kteří chtějí svůj život žít na plno a chtějí se naučit správně si přát. 

Škola plnění přání

Netradiční kurzy a workshopy na jednom místě. Škola plnění přání sdružuje odborníky, lektory a lektorky, kteří se zaměřují na různá témata primárně v odvětví rozvoje vlastního já, zdraví a kreativity. 

Škola plnění přání, s.r.o.

Hálkova 1406/2, Nové Město, 120 00 Praha 2