Hororový snímek Jessabelle „v tváři démona“

3. listopad 2014, 16:32
Hororový snímek Jessabelle „v tváři démona“

Stejně jako každý rok, s podzimem přichází období hororů. Zajímavou podívanou nabídne bezesporu hororový thriller Jessabelle od producentů PARANORMAL ACTIVITY. Do režisérského křesla se tentokrát posadil Kevin Greutert, který již stojí za SAW VI a SAW 3D. Hororový zážitek s podtitulem „v tváři démona“ si můžete vychutnat již od 13. listopadu 2014 v českých kinech.

Jessie po tragické autonehodě přijde o svého snoubence a sama zůstane ochrnutá. Snaží se najít pro své bolavé tělo i duši trochu klidu, a proto se rozhodne nastěhovat se do starobylého domu v Louisianě patřící jejímu otci. Kvůli svému postižení je nenucena obývat pokoj své dávno zesnulé matky, který se nachází v přízemí budovy. Jednoho dne nalezne Jessie ukrytou videokazetu, na jejímž štítku si přečte, že se jedná o její dárek k narozeninám. Na pásce je starý záznam, jak matka vykládá Jessiinu budoucnost z karet, a přitom svoji dceru upozorní na skutečnost, že je „někdo“ nebo „něco“ v domě, co se jí snaží ublížit a že ji čeká velice brutální smrt.

Duch má jednoznační cíl: zabít ji! Podaří se Jessie přežít a vypořádat se svou minulostí? Dokáže zvrátit kletbu ze záhrobí a rozluštit tajemství z minulosti? Duchové si pro ni mají přijít…

Režisér Kevin Greutert (SAW VI a SAW 3D) obsadil do hlavní role Jessie nepříliš známou herečku Sarah Snook, kterou jste mohli zaznamenat v australských filmech Sleeping Beauty či Predestination. Po jejím boku se objeví o něco zkušenější Mark Webber a Joelle Carter. Atmosféra filmového zážitku dokáže díky skvělému střihu slabším náturám navodit husí kůži.

Jessabelle