FOR BOAT: jediný veletrh vodních sportů v ČR

12. únor 2019, 0:05
FOR BOAT: jediný veletrh vodních sportů v ČR

Třetí ročník veletrhu FOR BOAT nabídne od 8. do 10. března 2019 tři haly nabité motorovými čluny, plachetnicemi, jachtami, skútry nebo surfy. Chybět nebude ani obří bazén, kde si můžete oblíbené vodní sporty vyzkoušet. Přijďte do PVA EXPO PRAHA!

Letňanské výstaviště nabídne všem milovníkům vodních sportů kompletní přehlídku od oblečení a doplňků pro vodní sporty přes motorové čluny, lodě, plachetnice a vodní skútry až po luxusní jachty. Chcete-li na veletrhu koupit loď, porozhlédnout se můžete i v bazaru lodí.

V Hale 6 bude i letos umístěn obří bazén, kde si návštěvníci budou moci vyzkoušet oblíbené vodní sporty pod odborným dohledem. Spoustu zábavy si užijí i děti, které se budou moci projet v lodích pro malý jachting. O své zkušenosti a zážitky se podělí Vodní záchranná služba. Český svaz jachtingu pak připravuje prezentaci závodních plachetnic.

Na veletrhu budete moci potkat také reprezentanty jachtingu – juniorského mistra světa Ondřeje Teplého, olympijské naděje Dominiku Vaďurovou a Sáru Tkadlecovou nebo jachtaře Davida Křížka a Milana Koláčka.

Dvojici veletrhů FOR BOAT a FOR CARAVAN doplní i letos cestovatelský festival Kolem světa. Ve čtyřech přednáškových sálech se během víkendu 9. a 10. března představí téměř 50 cestovatelů, dobrodruhů, fotografů, digitálních nomádů či poutníků.

Více na www.forboat.cz