Festival Colours of Ostrava zahájil předprodej vstupenek na rok 2014

17. září 2013, 10:10
Festival Colours of Ostrava zahájil předprodej vstupenek na rok 2014

Mezinárodní hudební festival Colours of Ostrava zahajil v pondělí 16. září předprodej čtyřdenních vstupenek na další ročník, který proběhne od 17. do 20. července 2014 opět v industriálním prostředí ostravských Dolních Vítkovic.

Vstupenky v první vlně za 1.390 Kč budou k dostání výhradně přes e-shop Colours of Ostrava ve formě e-ticketu na adrese http://eshop.colours.cz/. Uvedená cena je limitována na prvních 6.000 kusů nebo do 31. prosince 2013. Zároveň si zájemci budou moci koupit i místo ve stanovém městečku, parkování či místo pro karavan.

„Návštěvníci se mohou opět těšit na čtyři dny plné koncertů předních zahraničních i domácích kapel, divadel, workshopů, diskusí, filmů a dalších aktivit na mnoha otevřených i krytých scénách. Budeme dále investovat do hudebního i nehudebního programu, podoby našeho unikátního areálu, technického zajištění a servisu i vyžití pro návštěvníky – velké i malé,“ zdůrazňuje ředitelka Zlata Holušová.

Kromě třináctého ročníku letního festivalu připravuje tým Colours of Ostrava ve spolupráci se sdružením Dolní oblast Vítkovice podzimní koncerty do multifunkčního sálu Gong a prostoru CoolTour.

Dvanáctý ročník Colours of Ostrava letos v industriálním areálu ostravských Dolních Vítkovic navštívilo od 18. do 21. července rekordních 33.000 návštěvníků. Vystoupili například Sigur Rós, Jamie Cullum, The xx, The Knife, Tomahawk, Damien Rice, Bonobo, Woodkid, Devendra Banhart, Asaf Avidan, Dub FX, Inspiral Carpets nebo Tiken Jah Fakoly. Celkově proběhlo téměř 200 programových bodů – kromě kapel také divadla, workshopy, filmy, diskuse i výtvarné happeningy.

Video sestřih z Colours of Ostrava 2013.

Dokument České televize Moje Colours

Generální partner: Česká spořitelna. Za podpory statutárního města Ostrava. Hlavní partneři: ArcelorMittal Ostrava, Agrofert, Vítkovice – Machinery Group, Skupina ČEZ. Generální mediální partner: Hitrádio Orion, Česká televize a Deník.

Více informací na www.colours.cz