EZYWAY: Videoklip plný šrotu, ale kvalita zachována!

6. listopad 2014, 10:52
EZYWAY: Videoklip plný šrotu, ale kvalita zachována!

Kapela EzyWay zakončuje velmi úspěšný rok vydáním singlu „Maloobchodník (Radio edition)“. O víkendu k němu kluci natočili klip.

S písni „Little Happy“ se frontman kapely Ezy objevil spolu s Ondřejem Soukupem ve finální stovce interpretů, kteří bojují o cenu „Hvězda internetu“ v anketě Český Slavík. Aktuálně jedou jako předskokani J.A.R. šňůru koncertů a následně vyráží na vlastní tour. Úspěchy tak navazují na vydání jejich debutové desky nebo písně „Be Mine“, na kterém se podílel také Ben Cristovao.

Singl „Maloobchodník“ mohou fanoušci slyšet v rádiích zhruba od poloviny listopadu a v uplynulém víkendu se dokonce pracovalo na jeho audiovizuálním ztvárnění. Frontman kapely a milovník automobilů Ezy si vyhrnul rukávy, oblékl si montérky a zařádil si na vrakovišti plném aut. „Byl to zážitek. Fanoušci se mohou těšit na pád staré káry. Pověsili jsme ji na rameno jeřábu a v klipu ji necháme ji padat ve slow motion. Těšíme se na výsledek,“ vyjádřil se Ezy.

Od 6. listopadu vyráží kapela na tour se skupinou J.A.R. „Je to pro nás úžasná příležitost a čest. Jsou to věci, o kterých se dlouho sní a když se stanou skutečností, člověk jen těžko uvěří.“ Na tuto šňůru splněných přání, jak naznačil Ezy, navazuje vlastní tour. Ta
poběží až do jara příštího roku.

Kapela teď spolupracuje se stejným týmem, který zastupuje například Ewu Farnou a velké polské hvězdy. „EzyWay je pop-funková kapela, která se skládá z kvalitních hudebníků. Pro nás je to neobvyklý projekt, který není typicky mainsteamový. Kluci jsou velcí dříči a věříme, že právě to české publikum ocení,“ říká k nové spolupráci manažerka Michaela Raddová.