Excentričtí Die Antwoord budou dalším headlinerem Rock for People

1. březen 2017, 21:57
Excentričtí Die Antwoord budou dalším headlinerem Rock for People

Festival Rock for People, který se uskuteční od 4. do 6. července v Hradci Králové, potvrzuje jako headlinera prvního dne jihoafrický fenomén DIE ANTWOORD.

Provází je pověst nejdivnější a nejúchylnější kapely současnosti, svojí hudbu pojímají jako šokovou terapii a jejich loňské pražské vystoupení patřilo k nejrychleji vyprodaným koncertům roku: ¥o-landi Vi$$er, poťouchlá vyzývavá barbína s podivnými choutkami a nezaměnitelným hláskem, Ninja, pokérovaný rapper s vizáží týpka, který už zkusil v životě úplně všechno a jejich parťák GOD (dříve známý jako DJ Hi-Tek), schovaný u pultu za nijak sympatickou maskou.

Na kontě mají celkem čtyři studiová alba a třináct videí, z nichž každé znamenalo porušení všech tabu, které obvykle před umělce staví prudérie, umělecké tradice a konvence. A také desítky miliónů zhlédnutí. Die Antwoord si svojí přímočarostí a ochotou mluvit otevřeně a bez skrupulí tam, kde se obvykle mlčí, získali milióny příznivců po celém světě. Vzhledem k očekávanému zájmu spouští mimořádně organizátoři předprodej limitované edice 2000 ks jednodenních vstupenek na 4. července.

Celkem na festivalu vystoupí přes 100 interpretů. V současné době jsou oznámeni Evanescence, Foster The People, Cage The Elephant, The Boody Beetroots LIVE, Marmozets, Slaves, Deez Nuts, Comeback Kid, Moose Blood, Eskimo Callboy, Novelists, Imminence, Sam Alone & The Gravediggers, The Picturebooks, Spring King, Tagada Jones. Vstupenky a všechny informace jsou k dispozici na www.rockforpeople.cz.

Podrobné informace naleznete v přiložené tiskové zprávě a na www.rockforpeople.cz