Electronic Beats festival se vrátí v březnu do Prahy, konat se bude i ve Varšavě, v Bratislavě a Kolíně nad Rýnem

5. prosinec 2013, 13:45
Electronic Beats festival se vrátí v březnu do Prahy, konat se bude i ve Varšavě, v Bratislavě a Kolíně nad Rýnem

Organizátoři mezinárodního hudebního programu Telekom Electronic Beats oznamují termíny hudebních festivalů Electronic Beats pro sezonu jaro 2014.

Fanoušci se mohou těšit na čtyři hudební akce v Evropě. Série festivalů odstartuje 28. března v Praze, 4. dubna bude pokračovat ve Varšavě, 11. dubna v Bratislavě a skončí 23. května v Kolíně nad Rýnem.

Podzimní hudební festivaly Electronic Beats sezony 2013 s hvězdami jako jsou Woodkid, Giorgio Moroder, Disclosure, Efterklang či Nôze, byly okamžitě vyprodané. Záznamy nejzajímavějších momentů z těchto festivalů v Podgorici, Budapešti, Záhřebu, Drážďanech a Vídni lze zhlédnout přes mobilní aplikace Electronic Beats Video a Electronic Beats Radio. Konkrétně Electronic Beats Radio bylo aktuálně digitálním periodikem Android Apps Magazine vyhlášeno nejlepší mobilní aplikací roku 2013 se zaměřením na hudbu a označeno redakcí jako absolutní „must-download“ pro fanoušky elektronické hudby.

Vstupenky na jarní sérii festivalů roku 2014 bude možné zakoupit od půlky ledna na www.electronicbeats.net a přes mobilní aplikace Electronic Beats Apps.

Electronic Beats (EB) tradičnězahrnuje nejrůznější mediální platformy, přičemž všechny aktivity se protínají v rámci domovské stránky Electronicbeats.net, jež zahrnuje veškeré informace o umělcích a událostech spojených s Electronic Beats. Tato stránka nabízí také vlastní EB Radio a EB Video se zaměřením na současnou hudbu. Součástí tohoto portfolia je velmi ceněný tištěný hudební časopis Electronic Beats a DVD magazín Slices,oba vycházejí čtvrtletně prostřednictvím vybraných distribučních kanálů.

Více informací na: www.electronicbeats.net