Dora Hoštová se vrací s autorským představením Proces

26. listopad 2014, 9:35
Dora Hoštová se vrací s autorským představením Proces

...bez příběhu, bez emocí, beze smyslu...bez humoru, bez režie, bez nadhledu... trapný, nudný, dlouhý... prázdný, nahý, krátký... bez konce a bez názoru.

Pořád málo a přesto příliš moc!

Oceňovaná tanečnice, choreografka a pedagožka Dora Hoštová uvede ve středu 17. prosince své nové autorské představení s názvem Proces. K vlastní tvorbě se Hoštová vrací po téměr čtyřleté přestávce a její dlouho očekávaná inscenace bude poslední premiérou Experimentálního prostoru NoD v roce 2014. Kam až dokáže v představení zajít?

Popis sotva vyjádří dění na jevišti, jediné, co lze udělat, je představení zažít. A hledá se smysl. Sledujete ohromující výkony, kulisa střídá kulisu. Ale není to i tak přece jenom málo? Tvůrčí tým Procesu dotváří herec Jan Čtvrtník a dramaturgyně Marta Ljubková, představení doplňuje živou hudbou Johana Švarcová. Kdo a co nakonec bude hrát?

"Dora patří k originálním tanečníkům a choreografům, kteří se snaží stále hledat nové způsoby vyjádření a má tak v dramaturgii NoDu své místo. Představení Proces kolem sebe navíc vyzařuje auru dobrodružství," dodává dramaturg Experimentálního prostoru NoD Adam Halaš.

"Myslím, že Dora Hoštová se nyní nachází v přelomovém momentě života a že stejně přelomový bude i Proces," slibuje.

Vstupenky v ceně 250 Kč / 150 Kč je možné zakoupit či zamluvit online na webu goout.cz či každý všední den od 16:00 do 20:00 v Experimentálním prostoru NoD, Dlouhá 33, Praha 1.

Vstupenky ZDE

www.nod.roxy.cz