Dirty Blondes přichází s novým divokým klipem a singlem Take It

5. červen 2018, 13:52
Dirty Blondes přichází s novým divokým klipem a singlem Take It

Pražská parta Dirty Blondes dokazuje, že rock'n'roll stále žije. Drifty, rychlá jízda, nebezpečné kaskadérské kousky. To všechno s notnou dávkou nadsázky a typickou ryzí energií bloncek najdete v novém klipu k novému singlu Take It.

Samotná písnička vznikla během víkendového soustředění v Německu, a to celkem rychle. “Už to vypadalo, že končíme, měli jsme toho po celém dni a noci zkoušení plný kecky. Pak začal basák jen tak něco jamovat a během deseti minut byla základní stavba Take It hotová. Pamatuju si, že v tu chvíli jsme všichni ožili a strašně nás to nakoplo”, poodkrývá vznik singlu zpěvačka Dana Yousifová.

Atmosféra společného skládání, soudržnosti a radosti ze samotného hraní se přenesla i do textu a následně klipu. V něm se dostaneme do zákulisí kapelního života. Ať už toho reálného, a nebo toho smyšleného.

Během dvou dnů natáčení kapela společně s režisérem Radimem Kallerem objela pět lokací. Došlo i na nebezpečné kaskadérské scény, které si poprvé vyzkoušela sama frontmanka. “Tohle natáčení jsme si užili od začátku do konce. Byly to dva dny, na který jen tak nezapomeneme”, dodává kytarista Tomáš Hamernik.

V současnosti kapelu čeká koncertování na letních festivalech v Čechách i v Německu. U nás zahrají třeba na Jamrocku, Slavnostech pivovaru v Ostravě nebo na Mighty Sounds.

FB: http://www.facebook.com/dirtyblondes/

Take It