DinoBike – unikátní výprava nad hlavami dinosaurů

15. červenec 2014, 12:08
DinoBike – unikátní výprava nad hlavami dinosaurů

Vychutnejte si nový rozměr prohlídky DinoParku Vyškov. Po první velké novince letošní sezóny, DinoAquariu 3D, přichází opravdový unikát, visutá lanová dráha DinoBike.

 Nová atrakce, unikátní a ojedinělá ve střední Evropě, nabízí návštěvníkům možnost podívat se na DinoPark Vyškov z ptačí perspektivy, a to doslova! Projížďka na kole nad hlavami dinosaurů ve výšce až 11 metrů bude pro každého nezapomenutelným zážitkem. Speciálně zkonstruovaná visutá dráha v korunách stromů je 312 metrů dlouhá a současně se na ní může pohybovat až deset kol poháněných vlastní silou. Projížďka nad hlavami druhohorních velikánů, při které si můžete nerušeně vychutnat zcela mimořádný pohled na DinoPark, trvá přibližně 15 minut a stojí 100 korun.

Nosné lano, hlavní prvek celé speciální konstrukce, je napnuté na šestnácti sloupech tak, aby docházelo k jeho minimálnímu prověšení a šlapání tak bylo stále stejně namáhavé. Kola univerzální velikosti mají nastavitelnou vzdálenost šlapacího středu a nabízí komfortní svezení každému návštěvníkovi vysokému od 150 do 200cm, při maximální váze do 100kg.

Do vývoje této atrakce byly investovány stovky hodin příprav a testování.
Od prvotního nápadu až po současnou realizaci dráhy DinoBike uplynuly dva roky a vše pochází z produkce plzeňské firmy WEST MEDIA, s.r.o. za spolupráce s renomovanými dodavateli.

Kontakt: Milan Choulík, mob: 777 107 052, [email protected]