Chefparade Magazín – první čistě online gastro měsíčník v České republice

29. listopad 2013, 11:49
Chefparade Magazín – první čistě online gastro měsíčník v České republice

Škola vaření Chefparade přichází se skvělou novinkou a to jedinečným čistě online magazínem o novinkách v gastronomickém světě v České republice.

Přívlastek jedinečný si může připsat i díky nadčasovému designu a interaktivní formě  - živé fotografie, videa, odkazy na konkrétní weby a akce.

Šéfredaktorem je známý foodbloger Tomáš Babinec (foodissimo.eu), který spolu s Petrou Plánkovou z Chefparade (PR a marketing v Chefparade) vytvořili koncept pravidelných rubrik (kdo stoji za nejlepšími pokrmy v pražských restauracích, jak zaujmout své okolí jedinečnými recepty, kam a proč zajít za zajímavými gurmánskými zážitky, co se kde stalo na poli gastronomie, dětské vaření, a jiné.

Časopis, který sice podle názvu evokuje, že je jenom o Chefparade, ale pokud si jej přečtete, zjistíte, že  tomu tak zdaleka není a Chefparade je v něm minoritní.

V prvním čísle nabízí reportáž z restaurace Občanská plovárna aneb jak se vaří Vánoce v Bangkoku. Dále se můžete těšit na oblíbené dětské pečení perníčků, čokoládovou inspiraci či netradiční vánoční menu, kterým můžete ozvláštnit svoje zaběhané koleje a překvapit tak své blízké. 

Prohlédnout Chefparade magazín 01/2013 online.

K odběru Chefparade magazínu se můžete přihlásit na [email protected].

Chefparade - škola vaření