Chcete prodávat na Jarmarku OnaDnes.cz 14. 3. 2015 v Praze? Přihlaste se!

27. únor 2015, 9:18
Chcete prodávat na Jarmarku OnaDnes.cz 14. 3. 2015 v Praze? Přihlaste se!

Internetový portál OnaDnes.cz pro vás pořádá v sobotu 14. 3. 2015 již čtrnáctý Jarmark OnaDnes.cz v Průmyslovém paláci na Výstavišti Holešovice v Praze.

Přijďte prodávat své poklady ze skříní nebo nakupovat originální kousky za skvělou cenu. A hlavně se pobavit a strávit příjemnou sobotu s kamarádkami. Připravili jsme pro vás celodenní program, při kterém budete moci ochutnat skvělé jídlo a kávu a navíc budete mít možnost i něco vyhrát.

Generální partner

Generálním partnerem jarního Jarmarku se již potřetí stala značka ETA, která na místě představí svou řadu žehliček ETA spolu s malou výstavou designových žehliček. Na místě si můžete vyzkoušet i novinku loňského roku – žehličku ETA Digi Viento s unikátním termostatem a dvoukomorovým parním systémem, kterou navrhl designér ETA Zdeněk Veverka.

Registrace

V úterý 3. března 2015 zahájíme registraci pro prodej na Jarmarku přes společnost Ticketon.cz. Nabízíme 550 prodejních míst v Levém křídle a ve Střední hale pražského výstaviště. Jedno prodejní místo o velikosti 90 x 50 cm stojí 250 Kč (polovina stolu o velikosti 180 x 50 cm). Část z výtěžku z prodejních míst půjde ve prospěch Nadace Terezy Maxové dětem.

Pokud chcete na Jarmarku prodávat, musíte mít potvrzenou a uhrazenou registraci z Ticketonu. Prodej bez registrace na akci nebude možný.

Každá účastnice akce může nadaci také na místě přispět libovolnou částkou do kasičky. Na konto nadace půjdou jako obvykle také peníze z charitativní akce o ceny, z dražby oblečení VIP hostů a z dalších doprovodných aktivit.

Pomůžeme Zdeňce a Janě z azylového domu

Peníze, které čtrnáctý Jarmark vydělá díky charitativní akci o ceny a díky poplatkům za registraci a dražby oblečení z šatníků celebrit, půjdou tentokrát na pomoc Zdeňce a Janě, maminkám z azylového domu, které se i se svými dětmi ocitly v akutní nouzi.

Tak neváhejte a přijďte si s námi užít den plný zábavy na pražském výstavišti.

Těšíme se na Vás,
Redakce OnaDnes.cz

Máte-li jakékoliv dotazy, pište na e-mail [email protected]. Detailní informace k registraci se dozvíte v dalším článku na OnaDnes.cz, sledujte stránku www.onadnes.cz/jarmark nebo na náš facebookový profil.