Cestování autobusem v České republice nikdy nebylo snadnější

18. leden 2019, 22:24

Možná to zní jako klišé, ale v současné době opravdu platí, že cestování autobusem po naší krásné zemi nebylo snad nikdy snadnější a levnější zároveň. Dalo by se také říci, že když se dva perou, třetí se směje. A tím třetím jsme my  - cestující.

To, že dopravní společnosti vedou boj o zákazníka nízkou cenou a kvalitními službami zaznamenal nejeden občan České republiky. Pokud ale nejste autobusový nadšenec, možná ani netušíte, jaké všechny možné společnosti se dají využít. A na rovinu přiznejme, že chcete-li někam jet, tak snad není nic horšího než trávit drahocenný čas brouzdáním po různých webech a složitě hledat, jestli zrovna budete mít štěstí a najdete pro vás ideální autobusové spoje a ještě nejlépe za co nejnižší cenu. Jednoduše řečeno, ideálním řešením je použít vyhledávač, který umožňuje i porovnání ceny autobusových jízdenek. Doporučujeme proto jednoznačně ComparaBUS, který je založen na jednoduchém systému vyhledej – porovnej – rezervuj a zahrnuje například autobusové společnosti Eurolines, LeoExpress, Flixbus a Regiojet autobusy. Je také skvělé, že ComparaBUS není jen autobusový porovnávač jízdenek, ale jeho systém umožňuje srovnávat i další dopravní prostředky, jako jsou vlaky, letadla a spolujízdy. Jde tedy o velmi praktickou a mnohostrannou službu, pokud hledáte nejlevnější spojení pro vaši cestu po České republice.

Výlety do populárních měst České republiky

Vyjet si na výlet či za kulturou můžete i do zajímavých měst České republiky. Z Prahy samozřejmě do všech směrů a to i do stále populárnějšího Brna. Brno má nejen své historické krásy, ale vyplatí se sem vydat třeba i za gastronomií či na výstavu do některého ze zdejších muzeí, stačí využít linku autobus Brno Praha.  A jste-li opravdový gastroturisté, nebo jak se dnes také říká gastronauti, pak vašim dalším výletním cílem může být krásná Olomouc a její historické centrum a především požitkářský zážitek z návštěvy zdejší slavné restaurace Entree šéfkuchaře Přemka Forejta.

autobusove-spoje-mapa-ceska-republika-sit-spojeni