Centrála Red Bull Racingu jako místo budoucnosti

11. červenec 2014, 11:03
Centrála Red Bull Racingu jako místo budoucnosti

Stáj Infinity Red Bull Racing sbírá každý rok úspěchy v závodech Formule 1. Vy teď máte jedinečnou možnost nahlédnout přímo do týmové kuchyně, kde se všechno peče. Vyhraj zájezd do centrály Red Bullu v Milton Keynes. Čeká tě třeba unikátní simulátor.

Centrála stáje Infinity Red Bull Racing je místo, kde si připadáte jako v budoucnosti. Od pohledu supermoderní zařízení slouží k jedinému. Udělat ze špičkového pilota toho nejlepšího, ze špičkového vozu, vůz neporazitelný. Samotný simulátor je pak téma samo o sobě. Je to sen všech pařanů, kteří milují závodní hry. Vypadá jako reálný monopost formule 1. Nad zemí ho drží šest silných a extrémně citlivých tlumičů. Ty zajišťují veškerý přenos energie a testovací pilot se cítí,  jako by jezdil přímo na trati. Před sebou vidíte obrovskou obrazovku, na kterou promítají hned tři projektory realistické obrázky jednotlivých tratí. I tady piloti hledají optimální nastavení vozu, které použijí v reálu, nebo třeba tu správnou závodní stopu. Podívej se, jak to celé funguje.

Red Bull F1 Simulator Mark Webber

A právě do tohoto simulátoru můžeš nyní usednout i ty. Stačí si v Tescu koupit tři plechovky Red Bull, ponechat si účtenku, jít na www.redbull.cz/zavod a dokázat, že jsi tím nejlepším.