Cartonnage natočili tříminutový videoklip za 16 vteřin!

13. březen 2014, 11:30
Cartonnage natočili tříminutový videoklip za 16 vteřin!

Jak natočit tříminutové video za šestnáct vteřin? Odpovědí na tento rébus je nový videoklip Cartonnage!

Přesně šestnáct vteřin trvalo pořízení jednoho záběru, jehož následným zpomalením vznikla tříminutová videopodoba nové skladby Cartonnage - Angelic. Autorem námětu a režisérem klipu je Dan Svátek (Occamova břitva, Hodinu nevíš... nebo Zatracení), který s kapelou spolupracoval již např. na videoklipu Já už to vím nebo Winter Song.

Angelic je první vlaštovkou z připravované desky, kterou Cartonnage plánují vydat na podzim. "Chceme našim fanouškům připravit zasněné a zasněžené album, plné našich osobních pocitů a příběhů." prozrazuje křehčí polovina dua Vanda Choco. A její kolega a  producent Armin Effenberger ji doplňuje: "Na naší zvukové paletě budou mít samozřejmě pořád hlavní slovo syntezátory a elektronické bicí, ale chceme si na nové desce užít víc i zvuk kytar a živých bicí."

V koncertní podobě bude skladba Angelic poprvé ke slyšení 13.března na Open Ceremony Mistrovství světa v letech na lyžích v Harrachově. Tam Cartonnage o dva dny později premiérově uvedou také koncertní projekt Synthosymphonica, jež propojuje elektronickou a symfonickou hudbu a pro který získali jednu z největších hvězd britské nové vlny - Visage.

Angelic

Více na www.cartonnage.cz a www.harrachov2014.cz