Beth Hart přiveze do Prahy zřejmě nejlepší album své kariéry!

23. únor 2015, 13:14
Beth Hart přiveze do Prahy zřejmě nejlepší album své kariéry!

„Beth Hart nikdy nezněla lépe, než jak zní ze svého nového alba Better Than Home (vychází 13. dubna). Když zpívá, tak se zastaví čas, srdce tančí a naskakuje husí kůže. Tak moc je to působivé“, píše kritik z amerického časopisu Planetmosh.

Přestože vstupenky k sezení na koncert Beth Hart jsou již vyprodané, ještě stále lze koupit lístky k stání. Loňský koncert v Lucerna Music baru byl beznadějně vyprodaný a dá se čekat, že tomu letos nebude jinak. 

V současné době jedna z nejlepších amerických rockových a bluesových zpěvaček Beth Hart vystoupí po roce opět v Praze. Minulý koncert byl beznadějně vyprodaný a očekává se, že tomu letos bude stejně tak. Kdo zaváhá, bude zřejmě mít smůlu. Umělkyně, která se proslavila světovým hitem "LA Song (Out of This Town)" a nedávno sklidila obrovský ohlas za společné album s bluesovým velikánem Joe Bonamassou, zahraje 23. dubna 2015 se svou kapelou v pražském Lucerna Music Baru v rámci koncertní série Prague International Bluenights.

Beth Hart přiveze do Prahy zcela nové album Better Than Home (vychází 13. Dubna), které je podle prvních kritik považováno za vůbec nejlepší v její bohaté kariéře. „Beth Hart nikdy nezněla lépe, než jak zní ze svého nového alba Better Than Home (vychází 13. dubna). Když zpívá, tak se zastaví čas, srdce tančí a naskakuje husí kůže. Tak moc je to působivé“, píše kritik z amerického časopisu Planetmosh. Návštěvníci koncertu se tak můžou těšit na neformální český křest nového alba.

Jedním z největších ocenění přímo na pódiu, které se Beth dostalo, byl potlesk vestoje během koncertu k poctě bluesové legendy Buddyho Guye. Její interpretace písně I rather Go Blind (v doprovodu Jeffa Becka) sklidila během večera největší aplaus od legend nejen hudební scény. Její přednes postavil na nohy i Barracka Obamu a samotného autora této písně.

Beth Hart je jedinečná nejen svým širokým žánrovým záběrem (rock, blues, soul, jazz), ale i barvou svého hlasu. Jednou zpívá jako nejtvrdší rockerka pod sluncem a jindy má zase jemný a melancholický soulový projev, který vás pohladí. Její skladby lze slyšet v mnoha amerických seriálech (Beverly Hills 90210), vystupovala v muzikálech (Love, Janis) a na svém kontě má 9 sólových alb a 3 alba s Joe Bonamassou. 

Vstupenky do k dostání v předprodeji v sítích Ticketpro  a  Eventim  a na pokladně v Lucerna Music Baru.

Beth Hart - Bang Bang Boom Boom