Báječná zážitková Praha

23. srpen 2017, 0:21
Báječná zážitková Praha

Co by měl člověk ve svém životě stoprocentně udělat? Sbírat zážitky! Naše hlavní město poskytuje návštěvníkům naprosto vše, po čem jenom zatouží. Jeden den jednoduše nestačí na větší poznávání, proto zkuste hotel, kde vám poskytnou maximální služby.

Historické památky trošku jinak

Nelze upřít slávu četným pražským památkám. K ubytování lze využít boutique hotel v Praze, a hned máte možnost si vyzkoušet úžasnou plavbu po Vltavě.  Vyhlídkové plavby lodí Prahou patří ke stále populárnějšímu využití volného času. Lodě poskytují moderní prostředí a maximální pohodlí. Při plavbě spatříte slavné budovy ze zcela jiného úhlu, než vám dopřeje procházková trasa. Můžete absolvovat různě dlouhé trasy, kde z pamětihodností zahlédnete hlavně Pražský hrad, podplujete pod Karlovým mostem a plavební komorou na Smíchově. Užasněte nad krásami Národního divadla, Rudolfina, Tančícího domu a skal pod Vyšehradem.

Bezstarostně za kulturou

Většina hotelů s přehledem zvládne ubytování podle vašich požadavků. Hotel v Karlíně vám však nabídne ještě víc, protože zde není problém zajistit vstupenky na různé sportovní a kulturní akce. Jednoduše získáte lístky na místa, kde nehodláte chybět během vašeho pobytu. Ani nemusíte shánět rezervace do restaurací, kam hodláte zajít na romantickou nebo pracovní večeři – i o to se personál ochotně postará. K samozřejmostem patří zajištění taxi služeb v případě vašich požadavků. Správnou relaxaci prožijete díky wellness v Praze. Po náročném dni zamiřte na relaxační masáž, nechte si kvalitně ošetřit pleť

Pomocí nejmodernějších technologií, anebo o vás mohou pečovat i profesionální pedikérky a manikérky. Kdo neholduje zkrášlovacím procedurám a raději se aktivně zapojí do péče o svoje tělo, čeká na něho hotelové fitness studio s řadou posilovacích strojů se zaměřením na různé svalové skupiny.